ΖΩΔΙΑ

Fashion signs: Ποιος οίκος μόδας σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Μαΐου 2023

Fashion signs: Ποιος οίκος μόδας σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου
splashnews.com
Οι ενδυματολογικές μας επιλογές είναι μέρος της προσωπικότητάς μας

Όπως είναι γνωστό το κάθε ζώδιο έχει μερικά πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και του δίνουν μια μοναδική προσωπικότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά αποτυπώνονται και στις ενδυματολογικές επιλογές τους, οι οποίες αντανακλούν τον ψυχισμό τους.

Άραγε με βάση την προσωπικότητα του κάθε ζωδίου, ποιος είναι ο πιο κατάλληλος σχεδιαστής και οίκος μόδας; Τι θα φορούσε το κάθε ζώδιο, ώστε να φανεί στο έπακρο η πολύ ιδιαίτερη φύση τους; Διάβασε την παρακάτω λίστα και μάθε ποιος οίκος μόδας θα σου ταίριαζε περισσότερο σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Κριός: LaQuan Smith

Jenny.Gr
splashnews.com

Τα ρούχα του LaQuan Smith ταιριάζουν «γάντι» με την έντονη προσωπικότητα του Κριού. Αρέσκονται στο να κάνουν αλησμόνητες εμφανίσεις, που δημιουργούν θόρυβο γύρω από αυτούς- είτε θετικό, είτε αρνητικό.

Ταύρος: Jacquemus

Jenny.Gr
splashnews.com

Για τον Ταύρο σημασία έχει η άνεση, η πρακτικότητα και η ευκολία στα ρούχα. Φυσικά δεν μπορεί όλα αυτά να μην έχουν μια νότα της αισθησιακής προσωπικότητάς του, με χαρούμενες πινελιές στο styling.

Διδυμος: Thom Browne

Jenny.Gr
splashnews.com

Τι άλλο; Τα σχέδια του Thom Browne προορίζονται αποκλειστικά για την διττή προσωπικότητα αυτού του ζωδίου, αφού τα ρούχα είναι εξαιρετικά συντηρητικά, ενώ ταυτόχρονα είναι ακραία σουρεαλιστικά.

Καρκίνος: Burberry

Jenny.Gr
splashnews.com

Τα διαχρονικά κομμάτια της Burberry είναι η ξεκάθαρη επιλογή ενός Καρκίνου, που αγαπάει την ιστορία, την κομψότητα και την «βαριά» κληρονομιά.

Λέων: Jean Paul Gaultier

Jenny.Gr
splashnews.com

Εάν θέλεις να ξεχωρίσεις, να πρωτοτυπήσεις και να κάνεις εντύπωση, τότε φόρεσε Jean Paul Gaultier. Και ο Λέων αυτό το γνωρίζει καλά. Με τις δραματικές σιλουέτες του και τα πρωτοποριακά looks του, αυτός ο οίκος είναι λες και δημιουργήθηκε από Λέοντες για Λέοντες.

Παρθένος: Prada

Jenny.Gr
splashnews.com

Αν είσαι Παρθένος τότε το ύφος της Miuccia Prada είναι αυτό που αγαπάς πιο πολύ από όλα. Όσο εναλλακτικό αντέχεις, όσο σικάτο αντέχεις και φυσικά όσο χρωματιστό αντέχεις.

Ζυγός: Chanel

Jenny.Gr
splashnews.com

Με πρώτο μέλημα στα πάντα την αισθητική, καλαισθησία και την ισορροπία προφανώς και ο οίκος Chanel είναι ο οίκος του Ζυγού. Δεν χρειάζονται πολλά και φανταχτερά για να είσαι κομψός και σικάτος, παρά ένα τουίντ ταγιέρ και πέρλες.

Σκορπιός: Versace

Jenny.Gr
splashnews.com

Η σεξουαλικότητα του οίκου, διατρέχει και την προσωπικότητα του Σκορπιού. Είναι ένα perfect match θα μπορούσαμε να πούμε, με αγαπημένο υλικό την μαύρη δαντέλα και μουσική την rock & roll.

Τοξότης: Altuzarra

Jenny.Gr
splashnews.com

Εκκεντρικός, έντονος, έξω καρδιά και φυσικά πολύ εκλεκτικός. Ναι, αυτός είναι ο Τοξότης και ο οίκος Altuzarra είναι ο μόνος που θα μπορούσε να φτιάξει μια ολόκληρη συλλογή από την προσωπικότητά του.

Αιγόκερως: Rokh

Jenny.Gr
splashnews.com

Κάπως ανδρόγυνο, κάπως λιγότερο χρωματιστό, κάπως «σοβαρό» με πολλές εκκεντρικές λεπτομέρειες και κάπως έτσι είναι το αγαπημένο brand των εκπροσώπων του γήινου αυτού ζωδίου.

Υδροχόος: Gucci

Jenny.Gr

Μαξιμαλιστική διάθεση, δημιουργικότητα και απρόβλεπτοι συνδυασμοί είναι τα αγαπημένα συστατικά του Υδροχόου για ένα επιτυχημένο styling. Καμία έκπληξη που ο αγαπημένος του οίκος είναι η Gucci.

Ιχθύς: Chloé

Jenny.Gr
Instagram/chloe

Οι Ιχθύες είναι ρομαντικές ψυχές, με μεγάλη φαντασία, ενώ έλκονται αρκετά από τον μυστικισμό. Ο οίκος που τους αντιπροσωπεύει περισσότερο είναι η Chloé με τον μποέμικο και ανεξάρτητο αέρα της.

Πηγή: The Cut

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS