ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο δύσπιστα ζώδια


JTeam

14 Μαΐου 2023

Αυτά είναι τα 3 πιο δύσπιστα ζώδια
Pexels
Όταν μιλάμε για δυσπιστία τα παρακάτω 3 ζώδια μας έρχονται πρώτα στο μυαλό

Η δυσπιστία είναι κάτι που όλα τα ζώδια έχουν μέχρι ένα βαθμό αλλά για κάποια αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά τους. Δεν θα πιστέψουν εύκολα όσα λες και ειδικά όταν πρόκειται στην αρχή μιας γνωριμίας κρατάνε μικρό καλάθι και αναλύουν το παραμικρό. Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Παρθένος
Οι Παρθένοι έχουν την τάση να μην πιστεύουν εύκολα τους γύρω τους. Χρειάζεται να περάσεις όλα τα τεστ τους μέχρι πραγματικά να σε εμπιστευτούν και να ανοίξουν την καρδιά τους. Αν περάσεις όμως όλα τα τεστ με επιτυχία τότε ίσως να σε αφήσουν να μπεις και με τα παπούτσια στο σπίτι τους (εντάξει υπερβάλλουμε).

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σνομπάρει τις σχέσεις και μέσα του έχει πολλές αμφιβολίες για τα αγαθά κίνητρα. Συνήθως δημιουργούν στο μυαλό τους ένα ιδανικό σενάριο και όταν δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα έχουν σκεφτεί και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους τότε απομακρύνονται. Βέβαια αυτή η απομάκρυνση θα λέγαμε ότι γίνεται κάπως απότομα.

Δίδυμος
Δεν θα εκδηλώσει εύκολα τις απόψεις του και τις θέσεις του και όταν συστρέφεται με άτομα που το κάνουν έντονα νιώθει ότι πιέζεται. Σκέφτεται πολύ και τις άλλες απόψεις αλλά τις περνάει από κόσκινο και καταλήγει να έχει πολλά ερωτηματικά. Δεν πιστεύει εύκολα τους άλλους και ίσως γίνει και ειρωνικός αν αισθανθεί ότι ο συνομιλητής μάλλον δεν αξίζει την εμπιστοσύνη του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.