ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου


JTeam

28 Μαΐου 2023

Τα ζώδια που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου
Pexels
Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς αν έδειξες εμπιστοσύνη σε αυτά τα ζώδια

Θα έβαζες το χέρι σου και στη φωτιά αλλά ήρθε η ώρα να μάθεις πως τα παρακάτω ζώδια μπορεί μετά από λίγο καιρό, να σου αποκαλύψουν έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από αυτό που έδειχναν στην αρχή. Είτε σε φιλικό, είτε σε ερωτικό επίπεδο, τα άτομα που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, δεν αποκλείεται μια μέρα να μη τα αναγνωρίζεις.
Είτε σε φιλικό, είτε σε ερωτικό επίπεδο, τα άτομα που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, δεν αποκλείεται μια μέρα να μη τα αναγνωρίζεις.

Κριός

Ο Κριός έχει τα χαρακτηριστικά του καλού φίλου και συντρόφου αλλά όταν τα άτομα αυτά καταλάβουν πως δεν τους βάζεις σε προτεραιότητα στη ζωή σου, μπορεί να αλλάξουν 360 μοίρες. Αν πάλι ένας Κριός σε βαρεθεί γρήγορα και δεν έχεις ανοίξει τους ορίζοντές σου το ίδιο με εκείνον, τότε είναι πολύ πιθανό σύντομα να σου δείξει ένα πολύ διαφορετικό και άγνωστο πρόσωπο που δεν θα αναγνωρίζεις.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ανήκουν στα ζώδια που θα σου δείξουν ότι είσαι ο καλύτερος φίλος τους από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της γνωριμίας σας! Θα εκπλαγείς από τον τρόπο επικοινωνίας σας αλλά σύντομα θα ανακαλύψεις ότι τελικά δεν το εννοούν και πολύ αφού θα αρχίσουν να απομακρύνονται χωρίς να έχεις καταλάβει το γιατί. Αν αναρωτιέσαι για καιρό τι τελικά συνέβη ανάμεσά σας και δεν κάνετε πια παρέα, να ξέρεις πως είναι πολύ πιθανό παραδόξως να συνεχίζει να λέει στον κύκλο σας ότι είστε φίλοι παρόλο που δεν θα μιλάτε. Το ζώδιο αυτό φημίζεται για τα δύο (ή και περισσότερα) πρόσωπά του και καλύτερα να το καταλάβεις όσο είναι νωρίς εάν είσαι σε σχέση μαζί του ή η καλύτερη του φίλη.

Σκορπιός

Είναι δύσκολο να το δεχτείς για αυτό το ζώδιο αλλά ο Σκορπιός μπορεί να γίνει απρόβλεπτος στη συμπεριφορά, τις κινήσεις και τις σκέψεις του σε σημείο ανησυχητικό. Δεν εμπιστεύεται εύκολα και αν σε βάλει στη ζωή του αλλά περιμένει να είσαι εκεί δίπλα του για μια ζωή. Κρίνει εύκολα και αν πιστέψει ότι δεν είσαι πραγματικά εκεί, (ακόμη και αν δεν είναι αλήθεια), δεν θα σου δώσει ποτέ την ευκαιρία να του εξηγήσεις τη δική σου πλευρά και φυσικά θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.