ΖΩΔΙΑ

Πώς είναι το ραντεβού με κάθε ζώδιο: Προσδοκίες Vs. Πραγματικότητα


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2022

Πώς είναι το ραντεβού με κάθε ζώδιο: Προσδοκίες Vs. Πραγματικότητα
H αστρολογία μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά την  δική μας και των άλλων στα ραντεβού

Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθεί ένα ραντεβού. Οι αντιλήψεις μας για τις σχέσεις και τον έρωτα διαμορφώνουν τις σκέψεις και στη συνέχεια τις προσδοκίες μας από μια σχέση. Δεν μπορούμε ποτέ να ξέρουμε με σιγουριά τι θα συμβεί. Όμως, είναι πολύ ενδιαφέρον ότι η αστρολογία μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά την δική μας και των άλλων στα ραντεβού αναλύοντας τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Πώς είναι τα ραντεβού με κάθε ζώδιο; Τι προσδοκίες έχουμ από κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου και ποια είναι η πραγματικότητα που συναντάμε τελικά;

Κριός

Expectation: Είναι πάντα έτοιμοι για περιπέτειες. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο της σχέσης χωρίς να δίνουν προσοχή σε αυτό που θέλει ο σύντροφός τους.

Reality: Είναι πραγματικά υπομονετικοί και ευγενικοί και θα κάνουν τα πάντα για τον σύντροφό τους. Έχουν μια σκληρή προσωπικότητα, αλλά είναι τρυφεροί, γεγονός που τους καθιστά έναν ιδανικό σύντροφο. Θα περπατήσουν χέρι-χέρι με τον με το ταίρι τους από τα πρώτα κιόλας στάδια της σχέσης.

Ταύρος

Expectation: Είναι εξαιρετικά πεισματάρηδες και θα δεθούν με τον σύντροφό τους μόνο όπως τους ταιριάζει. Νοιάζονται μόνο για τις ρομαντικές χειρονομίες στις σχέσεις, αφήνοντας έξω άλλες αναπόσπαστες πτυχές της αγάπης. Βλέπουν μέλλον μόνο αν η σχέση βασίζεται στην αγάπη, και όχι σε άλλα συμβατά στοιχεία.

Reality: Σίγουρα είναι πεισματάρηδες, αλλά με την καλή έννοια. Είναι πολύ παρηγορητικοί και περιποιητικοί όταν πρόκειται για τον σύντροφό τους, ενώ θα του κάνουν πολλά κομπλιμέντα και δώρα.

Δίδυμοι

Expectation: Είναι τόσο παρορμητικοί που δεν θα μπορέσουν να αντέξουν σε μια σχέση για μεγάλο διάστημα. Ποτέ δεν είναι πραγματικά σίγουροι για τις δεσμεύσεις τους, επομένως, ο σύντροφός τους τείνει να νιώθει μοναξιά στη σχέση.

Reality: Έχουν μια πολύ διασκεδαστική προσωπικότητα και ο σύντροφός τους δεν θα βαρεθεί ποτέ. Είναι πολύ κοινωνικά, χαρούμενα άτομα που όλοι αγαπούν. Είναι επίσης πολύ πρόθυμοι να μάθουν περισσότερα για τον σύντροφό τους.

Καρκίνος

Expectation: Προχωρούν τόσο γρήγορα στο ραντεβού που αρχίζουν να κάνουν σχέδια για το μέλλον από τα πρώτα δύο ραντεβού. Αυτό συνήθως τρομάζει τον σύντροφό τους, γιατί κανείς δεν θέλει να βιαστεί σε μια σχέση που μόλις ξεκινά.

Reality: Είναι πολύ ευαίσθητοι και τρυφεροί. Έχουν τον δικό τους τρόπο να αντιμετωπίζουν τα συναισθήματα και για αυτό, προσπαθούν να επικοινωνούν καλά με τον σύντροφό τους. Θα αγαπούν τον σύντροφό τους βαθιά.

Λέων

Expectation: Είναι πολύ εγωκεντρικοί άνθρωποι που νοιάζονται τόσο πολύ για τον εαυτό τους που ο σύντροφός τους νιώθει ανασφάλεια και αδιαφορία. Σπάνια περνούν χρόνο με τον σύντροφό τους γιατί έχουν πολλά να κάνουν.

Reality: Στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που όλοι πιστεύουν. Θα στηρίξουν τον σύντροφό τους και θα τον κάνουν να νιώθουν καλύτερα στις χειρότερες μέρες του.

Παρθένος

Expectation: Ο σύντροφός τους πρέπει να δουλέψει πολύ για να ανοιχτούν. Δεδομένου ότι είναι τόσο επικριτικοί, είναι δύσκολο για τον σύντροφό τους να αισθάνεται εντελώς άνετα μαζί τους. Ενδιαφέρονται για τους άλλους, αλλά συχνά κάνουν σαρκαστικά σχόλια που μπορεί να πληγώσουν τους ανθρώπους, ακόμα κι αν έχουν καλή πρόθεση.

Reality: Είναι υπομονετικοί και προσεκτικοί, αλλά μόνο μέχρι να καταλάβουν ότι ο σύντροφός τους δεν αξίζει τον κόπο. Δεν θα χάσουν ούτε δευτερόλεπτο με το λάθος άτομο, ειδικά αν οι κακές συνήθειες του δεύτερου εμποδίζουν την ανάπτυξη της σχέσης. Θα αγαπήσουν τον σύντροφό τους και θα τους παρακινήσουν να γίνουν καλύτεροι.

Ζυγός

Expectation: Είναι πολύ κοινωνικοί και οι περισσότεροι φαντάζονται ότι η ζωή τους είναι ένα καθημερινό party. Τους αρέσει να βρίσκονται δίπλα στον σύντροφό τους και εκτιμούν επίσης τις ρομαντικές χειρονομίες.

Reality: Αγαπούν τα πάρτι, αλλά δίνουν μεγαλύτερη προτεραιότητα στο να περνούν χρόνο με τον σύντροφό τους. Είναι παθιασμένοι και δεν θα διστάσουν να τσακωθούν αν υπάρχει κάτι λάθος, θα αντιμετωπίσουν τρομερά εμπόδια.

Σκορπιός

Expectation: Πολλοί νομίζουν ότι οι Σκορπιοί είναι κτητικοί και ελέγχουν τον σύντροφό τους, αδιαφορώντας για τα συναισθήματα του. Επίσης πιστεύουν ότι θα εξαφανιστούν για μέρες μετά την γνωριμία, μέχρι να εμφανιστούν ξανά, το γνωστό μας ghosting.

Reality: Είναι συγκρατημένοι και χρειάζονται χρόνο για να ανοιχτούν σε ένα άτομο. Αν όμως βρίσκονται σε σχέση, θα είναι ειλικρινείς, πιστοί και εξαιρετικά περιποιητικοί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο σύντροφός τους θα νιώσει ξεχωριστός.

Τοξότης

Expectation: Τους αρέσει να εξερευνούν τον κόσμο συνεχώς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να μένουν μακριά από τον σύντροφό τους. Παίρνουν τα ραντεβού πολύ χαλαρά και αυτό ταράζει τον σύντροφό τους σε σημείο χωρίς επιστροφή. Αυτό το ζώδιο απλά δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε τίποτα σοβαρό και χρειάζεται πολύ χρόνο να ανοιχτεί σε ένα άτομο.

Reality: Είναι χαρούμενοι άνθρωποι που τους αρέσει να επευφημούν τους άλλους. Έχουν έναν μοναδικό τρόπο να κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν ξεχωριστοί. Θέλουν ο σύντροφός τους να τους εκτιμά και να τους κάνει να νιώθουν ότι τους αγαπούν, πάντα. Θα υποστηρίξουν τον άλλο και θα παραμείνουν αφοσιωμένοι στη σχέση.

Αιγόκερως

Expectation: Είναι εργασιομανείς που δεν θα σπαταλήσουν τον χρόνο τους σε ραντεβού και σχέσεις. Αν τύχει να είναι σε σχέση, δεν θα εκφράσουν εύκολα τα συναισθήματά τους και μπορεί επίσης να φανούν αλαζονικοί.

Reality: Είναι πολύ πιστοί και θα μείνουν με τον σύντροφό τους μέχρι το τέλος. Απλώς δεν χάνουν χρόνο σε ανούσια πράγματα, καθώς έχουν πολύ αυστηρή εργασιακή ηθική και πρόγραμμα. Θα ανοιχτούν στον σύντροφό τους όταν τον εμπιστευτούν απόλυτα.

Υδροχόος

Expectation: Δεν είναι σταθεροί σε τίποτα. Αλλές φορές θα είναι αξιαγάπητοι και άλλες θα είναι απόμακροι. Αυτό μπορεί να είναι κουραστικό για τους συντρόφους τους, οι οποίοι έχουν παράπονα από εκείνους. Απολαμβάνουν την ελευθερία τους πάρα πολύ ώστε να σκεφτούν τις ανάγκες του συντρόφου τους.

Reality: Χρειάζονται οπωσδήποτε την ελευθερία τους, αλλά επίσης θα δώσουν στον άλλο χώρο και χρόνο για τον εαυτό του. Νοιάζονται πολύ για τον σύντροφό τους και τον βοηθούν να γίνει καλύτερος σε ό,τι βάζει στόχο. Έτσι δείχνουν την αγάπη τους στον σύντροφό τους.

Ιχθύες

Expectation: Είναι πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Mπορούν αν τσακωθούν έντονα ακόμα και να κλάψουν πολύ. Αγαπούν τον ρομαντισμό και περιμένουν πάντα ρομαντικές χειρονομίες από τον σύντροφό τους.

Reality: Χρησιμοποιούν την ευαισθησία τους για να ηρεμήσουν τον σύντροφό τους σε στιγμέςπου χρειάζεται. Είναι πολύ προσεκτικοί και θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν τους αγαπημένους τους. Δεν φοβούνται να εκφράσουν την αγάπη τους με κάθε δυνατό τρόπο και να διεκδικήσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.