ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια πρέπει να δείξουν προσοχή σήμερα και γιατί


JTeam

2 Ιουνίου 2023

Ποια ζώδια πρέπει να δείξουν προσοχή σήμερα και γιατί
Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει αντιθέσεις με τον Ερμή και τον Ουρανό και φέρνει απρόοπτα

Λέων

Για εσάς τους Λέοντες, αυτή η απρόβλεπτη όψη τις Σελήνης με τον Ουρανό, επηρεάζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σας. Έτσι φαίνεται ότι οι αλλαγές για κάποιους από σας είναι αναπόφευκτες. Είτε το πρόγραμμα σας αλλάζει ριζικά, είτε σας έρχεται μια απρόσμενη πρόταση για μια νέα επαγγελματική συνεργασία, είτε βλέπετε διαφορετικά ένα πρόσωπο στο κοντινό σας περιβάλλον. Όπως και να' χει μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε αλλαγές, ειδικά σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας.

Καρκίνοι

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας κάνει ακόμη πιο αυθόρμητους, ενώ είναι πιθανό σήμερα να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με έντονο τρόπο. Μπορεί να περιμένετε κάποια συγκεκριμένη αντιμετώπιση, ωστόσο καλό θα ήταν να μην έχετε πολλές προσδοκίες και απαιτήσεις για σήμερα. Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα και για εσάς σήμερα, καθώς μπορεί να προχωρήσετε σε κάποιες βαθιές συνειδητοποιήσεις τις οποίες δεν περιμένατε.

Ιχθύες

Είναι μια αρκετά ανήσυχη ημέρα για εσάς, με πολλά πνευματικά προβλήματα να σας απασχολούν. Ιδέες, σκέψεις, καταναγκασμοί, ανησυχίες, και πιεστικές συζητήσεις, ενδέχεται να κάνουν την ημέρα σας αρκετά δύσκολη, εξαιτίας της αντίθεσης της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ουρανού, που βρίσκονται στον Ταύρο. Από την άλλη όμως, ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που μπορεί να σας φέρει και απρόβλεπτες λύσεις ή ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Σημασία έχει να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις και να επικρατήσει η λογική σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS