ΖΩΔΙΑ

04/06 : Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων/Τοξότη – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο


JTeam

3 Ιουνίου 2023

04/06 : Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων/Τοξότη – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο
Σήμερα νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε η Πανσέληνος στο άξονα Διδύμων/Τοξότη. Με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων ανοίγονται νέοι δρόμοι για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε τις ιδέες και τις σκέψεις μας και η Σελήνη στον Τοξότη μας δίνει την δυνατότητα να επεκτείνουμε αυτές τις σκέψεις και να εξερευνήσουμε νέα εδάφη. Η συμμετοχή του Κρόνου σας επισημαίνει πως θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας προς έναν στόχο καθολικά επιτεύξιμο και εφαρμόσιμο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, οτιδήποτε μπορεί να διεγείρει τις αισθήσεις σας και σας βάζει στην διαδικασία να ονειρευτείτε, γίνεται σκοπός αυτή τη στιγμή για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σε βαθύτερα κανάλια κινητοποιείται η σημερινή Πανσέληνος με κέντρο εσάς, ζητώντας να δείτε τα πράγματα λιγότερο επιφανειακά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και γίνεται στον άξονα Διδύμων/Τοξότη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μπορεί η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων να είναι μια δύσκολη υπόθεση αυτή τη στιγμή ωστόσο η σημερινή Πανσέληνος αυξάνει την σημαντικότητά της. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η χαρά της δημιουργίας είναι πάντα ενεργή σε εσάς μιας και τα βήματα που κάνετε εκ φύσεων στοχεύουν προς εκεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οτιδήποτε είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή στη ζωή σας το οποίο παίρνει αρκετή ενέργεια από εσάς, δίνεται η ευκαιρία να το πλαισιώσετε με καλύτερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μέσα από την καλή επικοινωνία και τον σωστό σχεδιασμό αυτή τη στιγμή μπορείτε να αναπτύξετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η πίστη σε ένα ιδανικό και σε κάτι που ζητάτε μέσα από την καρδιά σας είναι το κύριο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη στιγμή για να φέρετε εις πέρας τις δραστηριότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και γίνεται στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, δίνοντας σας ένα σπρώξιμο προς τα μπροστά για να κάνετε πράγματα που ποθεί η καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ακατέργαστα συναισθήματα και επιθυμίες μπορεί να φέρει η σημερινή Πανσέληνος στην επιφάνεια και εσείς θα πρέπει να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με ωριμότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά κυρίως ζητήματα ενεργοποιεί η σημερινή Πανσέληνος και εσείς καλείστε να βάλετε τα όριά σας μέχρι εκεί που κρατάτε την ισορροπία και την ηρεμία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, «δεν υπάρχει τίποτα το οποίο έρχεται χωρίς κόπο, χωρίς να το πιστεύουμε και χωρίς να του δώσουμε ενέργεια», είναι το μότο της σημερινής Πανσελήνου και σας επηρεάζει ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS