ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι τα λιγότερο δημοφιλή ζώδια και γιατί


JTeam

9 Ιουνίου 2023

Ποια είναι τα λιγότερο δημοφιλή ζώδια και γιατί
Συχνά παρεξηγούνται και ως αντικοινωνικοί, όμως στην πραγματικότητα είναι απασχολημένοι με άλλα θέματα

Όσο καλύτερα γνωρίζεις ένα ζώδιο, αλλά και τα δυνατά χαρακτηριστικά του, τόσο πιο εύκολο θα είναι να το καταλάβεις, να το βοηθήσεις όπου χρειάζεται, αλλά και να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του.

Έτσι λοιπόν, σε αυτή την ανάρτηση θα δούμε 3 από τα πιο απομονωμένα και μη δημοφιλή ζώδια, για να ξέρουμε που οφείλεται αυτό, αλλά και γιατί το κάνουν:

Καρκίνοι

Οι Καρκίνοι λόγω της Σελήνης είναι ένας βαθιά συναισθηματικό άτομο με έντονη διαίσθηση. Ωστόσο έχουν αρκετά στοιχεία, τα οποία τους ωθούν να απομονώνονται από τους ανθρώπους και να κλείνονται στον εαυτό τους. Ενώ νοιάζονται πολύ για τους άλλους «το υδάτινο στοιχείο τους μπορεί να τους κάνει βαθιά ευαίσθητους και επιρρεπείς σε υπερβολές», λέει η Rachel Clare, επαγγελματίας αστρολόγος. «Έχουν την ανάγκη να τους χρειάζονται και να τους συμπαθούν και αυτό συχνά μπορεί να δείχνει ως “προσκόλληση” στους άλλους», συμπληρώνει. Με λίγα λόγια, εκείνοι θεωρούν πως βοηθούν και προσφέρουν και οι άλλοι πως πνίγονται. Με αυτόν τον τρόπο, καταλήγουν πολλές φορές ως δεδομένοι και παραμελημένοι.

Ιχθύες

Ένας Ιχθύς μπορεί να χαθεί τόσο πολύ στις σκέψεις και τη φαντασία του, σε σημείο να μην προσέχει καν το τι μπορεί να συμβαίνει τριγύρω του. Συχνά, οι άνθρωποι δυσκολεύονται να συνεννοηθούν μαζί τους ή απλώς να συζητήσουν. «Οι Ιχθύες έχουν έναν αστείο τρόπο να αφήνουν τις σκέψεις και τις λέξεις τους να παρασύρονται σε εντελώς διαφορετικά θέματα στη μέση μιας συζήτησης – είναι δύσκολο να συνδεθείς με κάποιον που φαίνεται τόσο αποστασιοποιημένος», λέει ο αστρολόγος.

Παρθένοι

Ως ζώδια της γης είναι γνωστοί για την πρακτικότητά τους. Είναι επίσης απίστευτα προσγειωμένοι και τους αρέσει να έχουν δίκιο σε κάθε περίπτωση. «Επικεντρώνονται στα αποτελέσματα και τείνουν να έχουν την τάση να είναι συγκεντρωμένοι, αλλά αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται πολύ σοβαροί ή απόμακροι σε κάποιους», λέει η Rachel Clare. «Επιπλέον, ο σταθερός τρόπος ζωής τους σημαίνει ότι δεν τους αρέσουν οι αλλαγές. Δεν τους αρέσει να ξεφεύγουν από τη ζώνη άνεσής τους και δεν θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να κάνουν νέους φίλους», τονίζει η αστρολόγος. Υπάρχει κίνδυνος να «παγιδευτούν» στην αναζήτηση του τέλειου, να γίνουν πολύ επικριτικοί και τελικά αντιπαθητικοί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS