ΖΩΔΙΑ

12/06: Ανάμεικτα τα συναισθήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Ιουνίου 2023

12/06: Ανάμεικτα τα συναισθήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σήμερα δίνει ώθηση στα πράγματα. Η θετική της σχέση με την Αφροδίτη και τον Άρη είναι βοηθητική αν σκέφτεστε να κάνετε δράσεις οι οποίες θα σας αναζωογονήσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο

Η συμμετοχή του Χείρωνα όσο περνά η ημέρα σας αποτρέπει από το να κάνετε κινήσεις οι οποίες έχουν ρίσκο και ίσως φέρει μνήμες από το παρελθόν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μπορεί να νιώθετε λίγο περίεργα σήμερα είτε λόγω δικών σας σκέψεων είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων ωστόσο μπορείτε συντονιστείτε με μία ευχάριστη κατάσταση και να αλλάξει η διάθεσή σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα είναι περισσότερο μια ημέρα περισυλλογής για εσάς παρόλο που πράγματα γίνονται γύρω σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ακολουθήστε το πρόγραμμά σας σήμερα ωστόσο προσπαθήστε να κινηθείτε όσο περισσότερο ελεύθερα γίνεται μέσα σε αυτό. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, καλό θα είναι σήμερα να κινηθείτε με προσοχή και κυρίως καλά οργανωμένο πρόγραμμα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε όμορφα πράγματα τα οποία θα σας εξιτάρουν είναι έντονη σήμερα ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε κάποιο ρίσκο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, πολύ προσωπικά σας ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολούν σήμερα ωστόσο υπάρχει η εύνοια να έρθουν νέες ιδέες και λύσεις. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να λειτουργήσετε αυτόνομα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μια κατάσταση στη καθημερινή σας ρουτίνα περιλαμβανομένου και της εργασίας σας ενδέχεται να σας προβληματίσει. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα ευνοική ημέρα για εσάς αρκεί να μείνετε σε σταθερά εδάφη και να μην ρισκάρετε για κανέναν λόγο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα υπάρχει η εύνοια για να καταφέρετε να έχετε καλό συντονισμό μεταξύ αντικειμενικότητας και συναισθημάτων. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, προσέξτε σήμερα λίγο περισσότερο την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους και τις μετακινήσεις σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες έχουν ως βάση τα οικονομικά. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS