ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και έρωτας: Ποιοι θα έχουν την πιο ερωτική περίοδο αυτόν τον μήνα


JTeam

13 Ιουνίου 2023

Ζώδια και έρωτας: Ποιοι θα έχουν την πιο ερωτική περίοδο αυτόν τον μήνα
Ο Ανάδρομος Κρόνος φέρνει εντάσεις, ορισμένα ζώδια όμως θα έχουν την τιμητική τους

Κατά γενική ομολογία δεν είναι και το καλύτερο διάστημα για τις σχέσεις και πόσο μάλλον τις ερωτικές. Το ενδιαφέρον για τα περισσότερα ζώδια έχει εστιάσει σε θέματα δουλειάς, σπιτιού, οικογένειας, αλλά και σε προσωπικά θέματα που αφορούν τη σχέση με τον εαυτό μας.

Ο Ερμής από τους Διδύμους, έρχεται να δώσει μια πιο ανάλαφρη αίσθηση, ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, μας φέρνει απρόοπτα. Το διάστημα αυτό επομένως, χρειάζεται προσοχή, ειδικά σε όσα λέμε και στον τρόπο που εκφραζόμαστε. Για ορισμένα ζώδια όμως, όλα αυτά θα έχουν μικρότερη ένταση και το ενδιαφέρον τους θα εστιάσει αποκλειστικά στην ερωτική τους ζωή, και όχι άδικα:

Λέων

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο δικό σας ζώδιο είναι βέβαιο ότι δεν έχετε να φοβάστε τίποτα και μπορείτε να έχετε αυτά που θέλετε στις σχέσεις και στον έρωτα. Το Σαββατοκύριακο έρχεται για να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους γύρω σας και να σας φτιάξει τη διάθεση. Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/06 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες και να δείτε φίλους. Αν είστε σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον με τον σύντροφο σας και να θέσετε πιο ξεκάθαρους στόχους.

Σκορπιός

Αυτό το διάστημα, με τον Ερμή κυρίαρχο, είναι ιδανικό για να εκφράσετε συναισθήματα, αλλά και για να προχωρήσετε σε συζητήσεις οι οποίες θα οδηγήσουν τις σχέσεις σας ένα βήμα παρακάτω. Μη βιαστείτε να αποκαλύψετε τα συναισθήματα σας, ωστόσο σκεφτείτε σοβαρά να ξεκινήσετε μια συζήτηση σχετικά με όλα όσα σας απασχολούν προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να προχωρήσετε όπως επιθυμείτε στην ερωτική σας ζωή. Αυτή η συζήτηση σε συνδυασμό με το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης προσφέρεται για να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους.

Ιχθύες

Είναι γεγονός πως απασχολούν περισσότερο τα θέματα σπιτιού και της οικογένειας, ωστόσο σύντομα η ερωτική σας ζωή θα έρθει σε πρώτο πλάνο. Στις 17/06 το υπέροχο εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια και θα σας φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Δεν αποκλείεται να επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να εξελιχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στον χώρο της δουλειάς. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18/06 είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να απολαύσετε περισσότερο την καθημερινότητα σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS