ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που γίνονται τοξικοί φίλοι


JTeam

28 Ιουνίου 2023

Τα ζώδια που γίνονται τοξικοί φίλοι
pexels
Μήπως έχεις κάποιο από τα παρακάτω τέσσερα, στη ζωή σου;

Όταν βρισκόμαστε σε μία τοξική σχέση, συνήθως είμαστε οι τελευταίοι που το συνειδητοποιούμε. Οι κοντινοί μας άνθρωποι έχουν δει όλα τα σημάδια και συχνά μας προειδοποιούν – εμείς, όμως, αρνούμαστε να κοιτάξουμε την πραγματικότητα στα μάτια. Mένουμε σε καταστάσεις που δε μας αξίζουν, πληγωνόμαστε και μένουμε με ανθρώπους που δεν μας φέρονται καλά.

Tα παρακάτω ζώδια έχουν την τάση να γίνονται τοξικοί φίλοι, ναι εκείνοι που έχεις στη ζωή σου και σε πληγώνουν ανεπανόρθωτα, ακόμη κι αν φαινομενικά δεν έχουν τέτοια πρόθεση.

Τα σημάδια του τοξικού φίλου είναι ότι ζηλεύει τα πάντα: από τη ζωή σου μέχρι τις πιο μικρές, καθημερινές σου στιγμές.

Αν έχεις στη ζωή σου κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, καλύτερα να προσέχεις:

Δίδυμοι

Το ζώδιο αυτό φημίζεται για τα δύο (ή και περισσότερα) πρόσωπά του. Είναι πολύ κοινωνικό και κάνει εύκολα παρέες. Παρά τον ενθουσιασμό του να κάνει νέες φιλίες, ένας Δίδυμος δύσκολα κάνει τους άλλους να τον εμπιστευτούν αφού γρήγορα αναπτύσσει όλα τα τοξικά χαρακτηριστικά που απομακρύνουν τους πάντες από δίπλα του. Δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά, αθετούν τον λόγο τους κι έτσι απογοητεύουν τους φίλους τους.

Καρκίνος

Παρόλο που ο Καρκίνος είναι από τα πιο συναισθηματικά ζώδια και θα περίμενε κανείς, να είναι ο ιδανικός φίλος, τα άστρα έχουν άλλη γνώμη. Χειρίζεται εύκολα τους άλλους και ξεδιπλώνει γρήγορα μια άκρως τοξική συμπεριφορά. Παρουσιάζει έντονες διακυμάνσεις στην ψυχολογία του και έχει έντονη προσκόλληση στη ζωή του ατόμου που βρίσκεται δίπλα του ακόμη και σε φιλικό επίπεδο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο χειριστικά ζώδια και εξαπατά εύκολα τους άλλους χωρίς καν να γίνεται αντιληπτός. Έχει πολλές ανασφάλειες και εκδηλώνει έντονη κτητικότητα ακόμη και στις φιλικές του σχέσεις, παρουσιάζοντας μια άγνωστη πλευρά του εαυτού του που συγχέει και δημιουργεί ένα κλίμα ακραίας τοξικότητας.

Υδροχόος

Το συγκεκριμένο ζώδιο δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του και γι' αυτό πολλές φορές χαρακτηρίζεται παγερό και απόμακρο. Διακρίνεται για το πείσμα του και στις φιλικές του σχέσεις δεν θέλει να δείχνει το αληθινό του πρόσωπο, προκαλώντας ασάφεια. Με αυτόν τον τρόπο, δεν αφήνει τους άλλους να τον εμπιστευτούν και δημιουργεί ένα νοσηρό κλίμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.