ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που μπορείς να ζήσεις μαζί τους τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα


JTeam

11 Ιουλίου 2023

3 ζώδια που μπορείς να ζήσεις μαζί τους τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα
Αυτά τα ζώδια θα σου χαρίσουν τον έρωτα, χωρίς δράματα και τσακωμούς

Όπως και να το κάνουμε το καλοκαίρι είναι μια πιο ερωτική εποχή. Οι ερωτικές στιγμές είναι πιο εύκολες, πιο άνετες και πιο συχνές. Δυο μήνες όμως, δεν είναι αρκετοί για να απολαύσουμε το καλοκαίρι όπως μας αξίζει, γι' αυτό το τελευταίο πράγμα που θέλουμε στην καθημερινότητα μας, είναι το δράμα. Και πόσο μάλλον το ερωτικό δράμα.

Γι΄ αυτό και εμείς, μοιραζόμαστε μαζί σου, αυτά τα 3 ζώδια τα οποία είναι ο ορισμός του καλοκαιρινού έρωτα. Εκείνου του έρωτα όμως που θα σε διασκεδάσει και θα σε κάνει να περάσεις πραγματικά καλά, χωρίς ζήλιες, τσακωμούς και πίεση.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν για τους επόμενους μήνες, ειδικά αν είσαι single, είναι το να μπλέξεις με κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, και να αφήσεις την κατάσταση να οδηγηθεί από μόνη της.

Δίδυμοι

Αν ένα πράγμα κυλάει βαθιά στο αίμα των Διδύμων, είναι το φλερτ και η καλοπέραση. Πέρα από το γεγονός πως θα γνωρίσεις πολύ κόσμο και πολλές παρέες μαζί τους, θα ζήσεις και την εμπειρία του φλερτ σε άλλο επίπεδο. Αυτό το νοητικό και επικοινωνιακό ζώδιο, γνωρίζει καλά πως να σου αποσπάσει το ενδιαφέρον, αλλά και πως να διατηρήσει την χημεία ανάμεσα σας. Το σημαντικό είναι ότι δύσκολα θα κολλήσουν άσχημα και σπάνια θα πιέσουν καταστάσεις. Όλα αυτά, κάνουν έναν Δίδυμο, το ιδανικό καλοκαιρινό ταίρι. Πέρα από το γεγονός πως δεν θα βαρεθείς στιγμή μαζί τους, πρέπει απλά να προσέξεις το πόσο θα επενδύσεις συναισθηματικά γιατί μέχρι τον χειμώνα, μη περιμένεις όλο αυτό να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση.

Τοξότης

Aν για ένα πράγμα ζει και ονειρεύεται ένας Τοξότης, είναι για να περάσει καλά σε έναν έρωτα. Θέλει την περιπέτεια, την εμπειρία, τις ξεχωριστές στιγμές και κυρίως τον διασκεδαστικό έρωτα και το φλερτ. Ό,τι χρειάζεσαι δηλαδή για να ζήσεις τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα. Ξέρουν πως να σε πλησιάσουν, πως να δημιουργήσουν ενθουσιασμό και ένταση και κυρίως, χωρίς δεσμεύσεις και στενά περιθώρια. Μη διστάσεις να συζητήσεις και να ζήσεις μαζί του, όλα όσα έχεις ονειρευτεί από την ερωτική σου ζωή, γιατί από έναν Τοξότη δύσκολα θα ακούσεις «όχι» στο να δοκιμάσει κάτι καινούργιο.

Ζυγός

Ένας Ζυγός μπορεί να βρίσκεται σε ερωτικό μουντ όλο τον χρόνο, ωστόσο το καλοκαίρι είναι που αποκτά μια παραπάνω τολμηρότητα και διάθεση για φλερτ. Αν και είναι πιο ρομαντικό ζώδιο από τα δυο παραπάνω, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα σου χαρίσει τις πιο ευχάριστες στιγμές. Το ερωτικό παιχνίδι και η ερωτική επικοινωνία είναι από τα καλύτερα του στοιχεία και γνωρίζει καλά πως να ξεχωρίσει και να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Έτσι, αν θες κάτι σύντομο και διασκεδαστικό με δόσεις ρομαντισμού για το καλοκαίρι σου, ψάξε να βρεις έναν Ζυγό, που από τη μία θα σου προσφέρει την αίσθηση ελευθερίας κι από την άλλη θα νιώθεις σαν να είσαι σε σχέση, χωρίς να φοβάσαι για δεσμεύσεις και γκρίνιες. Είναι η περίπτωση που σου προσφέρει και τα δυο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.