ΖΩΔΙΑ

H Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει συναισθηματική πίεση στα ερωτικά γι' αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

13 Ιουλίου 2023

H Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει συναισθηματική πίεση στα ερωτικά γι' αυτά τα 3 ζώδια
3 ζώδια που θα δυσκολευτούν με τα συναισθήματα τους και θα χρειαστεί να κάνουν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις τους

Μια νέα Σελήνη βρίσκεται προ των πυλών και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου. Σε γενικές γραμμές είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσουμε πίσω ότι μας εξαντλεί, ό,τι μας κάνει τη ζωή δύσκολη και ό,τι μας προσφέρει τοξικότητα. Μια Νέα Σελήνη είναι πάντοτε ένα τέλος. Επομένως τα ξεκαθαρίσματα, οι χωρισμοί, και οι οριστικοί τσακωμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.

Μη ξεχνάτε επίσης πως ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, γεγονός που θα κάνει τη συγκεκριμένη αστρολογική φάση ακόμη πιο έντονη. Υπάρχει επίσης, μεγάλη πιθανότητα να μας πιάσει νοσταλγία για στιγμές του παρελθόντος, να αναπολούμε άτομα και καταστάσεις και να νιώθουμε εγκλωβισμένοι.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τα νέα αστρολογικά δρώμενα:

Κριός

Ξαφνικές αλλαγές και αναθεωρήσεις που θα σας πιέσουν για αποφάσεις είναι πολύ πιθανές μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε μια έξαρση με πολλά και διαφορετικά συναισθήματα να σας κατακλύζουν. Από τη μια θέλετε να περάσετε ξέγνοιαστες και ευχάριστες στιγμές, από την άλλη οι καταστάσεις δεν θα σας το προσφέρουν αυτό απλόχερα. Εκεί που είχατε βρει μια ροή, αυτή η Νέα Σελήνη είναι πιθανό να φέρει τα πάνω κάτω στις οικογενειακές και ερωτικές σας σχέσεις. Μην αφήσετε άλλο τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας να σας καταπιέζουν. Μια διαφωνία πιθανόν να κορυφωθεί και να προκαλέσει οριστική ρήξη. Ωστόσο το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και τις καταστάσεις.

Καρκίνος

Νέα Σελήνη, νέα ζωή, και ειδικά στην προσωπική σας ζωή για εσάς τους Καρκίνους. Το συγκεκριμένο φεγγάρι είναι μια δύσκολη εξίσωση, γιατί βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τους φόβους, άγχη και συναισθηματικά ξεσπάσματα. Ίσως μετανιώσετε για πράξεις του παρελθόντος, ή από την άλλη μπορεί να αισθανθείτε πίεση και μια απογοήτευση από την φορά που έχει πάρει η ζωή σας. Οι προβληματισμοί θα υπάρξουν για το επόμενο διάστημα, και είναι μια καλή στιγμή να προχωρήσετε σε αλλαγές με βάση τα συναισθήματα σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει η Νέα Σελήνη να αλλάξετε συνήθειες που σας κουράζουν και σας εξαντλούν και δώστε προσοχή σε υγεία και σχέσεις.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς αυτή η Νέα Σελήνη ίσως επηρεάσει πιο έντονα την επαγγελματική σας πορεία. Ανησυχείτε έντονα για τη φήμη σας, τη σχέση σας με τους ανωτέρους σας και την κοινωνική σας θέση και είστε έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, αφού έχετε φτάσει στα όρια σας και η πίεση είναι δύσκολα διαχειρίσιμη. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που είναι σε αντίθεση με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα σας ζητά να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα πρώτα μέσα σας και έπειτα στους άλλους. Όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας τόσο πιο εύκολα μπορείτε να τους επιτύχετε, αρκεί να μην είστε παρορμητικοί, βιαστικοί και εγωιστές. Η εμπλοκή του Πλούτωνα μπορεί να φέρει προβλήματα, απωθημένα, εμμονές και εντάσεις -γι' αυτό καλό είναι να ελέγχετε τον εαυτό σας και να σκεφτείτε τα λόγια σας. Μη ξεχνάτε όμως, πως η Νέα Σελήνη μπορεί να σας χαρίσει και ξαφνικές (ευχάριστες) εκπλήξεις για μια νέα αρχή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS