ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια φοβούνται να ερωτευτούν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Ιουλίου 2023

Ποια ζώδια φοβούνται να ερωτευτούν
pexels
Τρομάζουν στην ιδέα του έρωτα και τρέχουν μακριά από οτιδήποτε ρομαντικό

Μερικά ζώδια θεωρούν τον έρωτα θαύμα, μαγεία, ευλογία όπως θέλεις πες το. Αισθάνονται ολοκληρωμένοι, ευτυχισμένοι και ότι μπορούν να επιτύχουν τα πάντα αν έχουν τον άνθρωπό τους στο πλευρό τους. Υπάρχουν όμως και μερικά άλλα που φοβούνται όσο τίποτα τον έρωτα. Τρομάζουν στην ιδέα ότι θα είναι «εξαρτημένοι» συναισθηματικά από έναν άνθρωπο και βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους να το αποφύγουν. Ο λόγος είναι ένας: Φοβούνται μήπως πληγωθούν. Ποια είναι όμως αυτά τα 3 ζώδια; Ας δούμε παρακάτω!

Λέων

Η περηφάνια πάνω από όλα, σωστά λιονταράκι; Ο Λέων είναι τόσο υπερήφανος που δεν αντέχει στην ιδέα και μόνο ότι κάποιος θα τολμήσει να τον αφήσει. Και αν κάποιος τον αφήσει, το να τον παρακαλέσει να μείνει ή να τα ξαναβρούν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ο εγωισμός του δε θα τον αφήσει ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο. Ναι φυσικά είναι γενναιόδωρος και τρυφερός, αλλά υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που δεν πατάει γιατί ξέρει ότι δεν υπάρχει γυρισμός.

Παρθένος

Τα θεματάκια εμπιστοσύνης κάνουν μπαμ από μακριά σε έναν Παρθένο. Έχει την εντύπωση πως θα τον προδώσουν, θα τον εξαπατήσουν και θα τον πληγώσουν. Με όλα αυτα στο μυαλό, πριν καν ακόμα ξεκινήσει η σχέση, είναι δύσκολο να αφεθεί στον έρωτα. Μόλις όμως αισθανθεί πως πάει να καψουρευτεί, τότε κλείνεται και ξεκινάει την κριτική για να πείσει τον εαυτό του ότι το ταίρι του δεν αξίζει τον κόπο.

Τοξότης

Οι άμυνες του Τοξότη στον έρωτα είναι θρυλικές. Μπορεί να περνάει τέλεια μαζί σου, να κάνετε ταξίδια, να βγαίνετε για χορό, να κάνετε τα πάντα μαζί, αλλά σε όλα αυτα να ξέρεις πως η ψυχή του δεν λαμβάνει μέρος. Απλά περνάει καλά μαζί σου. Είναι αλλεργικός στον ρομαντισμό και στις εκρήξεις αγάπης. Ο φόβος του μήπως πληγωθεί έχει μπει τόσο βαθιά, όπου πλέον δεν υπάρχει χώρος για κάποιο άλλο πιο βαθύ συναίσθημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS