ΖΩΔΙΑ

Με ποια ζώδια να μην μπλέξεις (από προσωπική εμπειρία)


JTeam

9 Ιουλίου 2023

Με ποια ζώδια να μην μπλέξεις (από προσωπική εμπειρία)
Όλοι οι καλοί λόγοι για να πεις όχι στα παρακάτω ζώδια. Εμείς τουλάχιστον σε προειδοποιήσαμε

Όχι ότι είμαι προκατειλημμένη, αλλά Ταύροι, Παρθένοι και Σκορπιοί, καλό είναι να μένουν μακριά μου. Είναι πολλά τα κοινά που έχουν τα συγκεκριμένα ζώδια, λίγο πιο πιεστικά και ενοχλητικά από τα άλλα.

Ακόμη και αν δεν πιστεύεις στην αστρολογία, δεν γίνεται να μην έχεις συναντήσει έναν Ταύρο, ο οποίος δεν έχει πείσμα πιο έντονο και από την παρουσία του, ή έναν Παρθένο που να μην έχει εμμονή με την τελειότητα και την κριτική. Όσο για τους Σκορπιούς, οριακά θα έπρεπε όσοι γεννούνται το συγκεκριμένο διάστημα να κάνουν ψυχοθεραπεία από τις αρχές της ζωής τους.

Αλλά θα σταματήσω τις υπερβολές -και με επιχειρήματα, θα σου προτείνω να είσαι λίγο πιο επιφυλακτική με τα συγκεκριμένα ζώδια, ειδικά αν είσαι ένας Δίδυμος (καλή ώρα).

Ταύροι

Ειδικά αν εμπλακείς συναισθηματικά μαζί τους, είναι εκείνοι οι τύποι που δεν γίνεται να βγουν από το σπίτι τους, χωρίς να περιποιηθούν και να ρίξουν άπειρη κολόνια. Τι και αν απλώς θες να πάρεις έναν καφέ ένα καλοκαιρινό πρωινό -ένας Ταύρος θα χρειαστεί τουλάχιστον μισάωρο για να ετοιμαστεί. Δεν πρόκειται να βγει απεριποίητος και σε καμία περίπτωση δεν θα πάει σε ένα μέρος που να μην έχει τις ανέσεις του. Όλο αυτό κάπως κουράζει, κάποια στιγμή. Θα θελήσεις να πας μια βόλτα, χωρίς να κανείς τρεις ώρες - αλλά θα είναι δύσκολο. Και πες ότι το προσπερνάς. Άπαξ και του κολλήσει κάτι στο μυαλό, δεν πρόκειται να του το βγάλεις. Ακόμη και αν αφορά κάτι απλό και καθημερινό. Πρέπει να εκπληρώσει τα θέλω του, οπωσδήποτε, αλλιώς καλό κουράγιο να αντέξεις την γκρίνια του. Τέλος είναι απίστευτα εγωκεντρικοί και κτητικοί. Αν καταλάβουν πως το ενδιαφέρον σου δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά σε εκείνους, ή πως κάποιος άλλος επιχειρεί να σε πλησιάσει, καλό είναι να προετοιμαστείς για την αντίδραση τους, η οποία μόνο ψύχραιμη δεν θα είναι. Αγαπούν το δράμα και τις υπερβολές, ειδικά στα αισθηματικά τους.

Παρθένοι

Με τους παρθένους, έχω μια σχέση αγάπης και μίσους. Καλώς η κακώς, αυτό το ζώδιο με έχει κατακλύσει, πόσο μάλλον στην οικογένεια και τις φιλίες. Δεν μπορώ να μην τους αναγνωρίζω το ποσό οργανωμένοι είναι, αλλά και το πόσο διατεθειμένοι είναι να σε φροντίσουν. Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων. Ωστόσο δεν παύουν να είναι και η κυρία πηγή στρες για την καθημερινότητα μου. Οι ψυχαναγκασμοί τους, η εμμονή με την καθαριότητα, την οργάνωση και την τελειότητα, μπορούν πραγματικά να γίνουν κουραστικές. Δεν ηρεμείς ούτε στιγμή με ένα Παρθένο, ενώ άμα πραγματικά θες να χαλαρώσεις, απέφυγε τους. Το πιθανότερο είναι να σε έχουν συνέχεια στην πρέσα και να κρίνουν τα πάντα, για το πως θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί.

Σκορπιοί

Έλα πες το ελεύθερα. Δεν γίνεται να είχες στενή επαφή με Σκορπιό και να πήγε καλά. Για να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά και την ψυχοσύνθεση ενός Σκορπιού, θα χρειαστούμε βιβλίο ολόκληρο. Είναι το πιο ιδιότροπο ζώδιο, απρόβλεπτο, ζηλιάρικο και με την εκδίκηση στο πετσί του ζώδιο. Χωρίς υπερβολή, ένας Σκορπιός θα βγάλει πικρία. Δεν γίνεται να φερθεί με καλές προθέσεις. Θα θέλει συνέχεια την προσοχή σου, και θα προσποιηθεί πως είναι άνετος και άνετη, μόνο και μόνο για να σου την φέρει πισώπλατα. Μη κανείς το λάθος να “πας με τα νερά τους”, καθώς ένας σκορπιός δύσκολα θα εκτιμήσει ό,τι και αν κανείς. Η αχαριστία είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του. Ακόμη και αν είμαι υπερβολική, δοκίμασε να μπλέξεις μαζί τους και θα με θυμηθείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS