ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια είναι «γεννημένα» για να γίνουν γονείς;


JTeam

22 Ιουλίου 2023

Ποια ζώδια είναι «γεννημένα» για να γίνουν γονείς;
pexels
Τη λέξη «μαμα» ή «μπαμπάς» τη γράφει το DNA του ζώδίου τους

Το να κάνει κάποιος παιδί εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες. Το πρώτο και κυριότερο είναι αν θέλει να γίνει γονιός και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα, όπως προτεραιότητες, οικονομική επιφάνεια, ιατρικοί λόγοι και πολλά ακόμα.

Υπάρχουν όμως ορισμένα ζώδια που είναι στα χαρακτηριστικά τους η γονεϊκότητα. Είναι αυτό που λέμε «γεννημένοι» για να γίνουν γονείς. Το ζητάει το ζώδιό τους και μερικές φορές και ο ωροσκόπος τους. Ποια είναι αυτά; Δες την παρακάτω λίστα!

Jenny.Gr
pexels

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι γεννημένος γονιός. Μπορεί να φαίνονται εργασιομανείς, αλλά στην ουσία θέλει να χτίσει μια σίγουρη και ασφαλή ζωή για την μελλοντική του οικογένεια. Είναι υπομονετικοί και αφοσιωμένοι σε ό,τι κάνουν, ενώ φροντίζουν πολύ όσους αγαπάνε.

Καρκίνος

Ναι, οι Καρκίνοι έχουν τη φήμη του ζωδίου που ονειρεύεται παιδιά και οικογένεια, αλλά έχουν και τη χάρη. Είναι εξαιρετικοί με τα παιδιά, πολύ τρυφεροί και λόγω της Σελήνης διαθέτουν τόνους μητρικής ενέργειας. Γλυκά παιδιά και σπιτόγατοι.

Ταύρος

Θέλουν να γίνουν γονείς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θέλουν, αλλά δεν βιάζονται. Παίρνουν τον χρόνο τους, όπως κάνουν σε όλα τα πράγματα. Θέλουν γερές βάσεις και σταθερό σύντροφο, ώστε να δημιουργήσουν την οικογένεια που έχουν ονειρευτεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.