image
ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Χείρων: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου για τους επόμενους 5 μήνες


JTeam

25 Ιουλίου 2023

Αν μόλις άρχισες να ασχολείσαι με την αστρολογία, ή ξέρεις μόνο το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου, μπορεί να μην έχεις ιδέα τι είναι ο Χείρων. Κι ενώ λες «α, σιγά, δεν είναι και ανάδρομος Ερμής», ήρθε η ώρα να μάθεις πως ο ανάδρομος Χείρων και σε αφορά, και θα σε επηρεάσει για το επόμενο πεντάμηνο.

Για αρχή, θα σου πούμε ότι θα αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές σου, τις ανασφάλειες και τα αδύναμα σημεία σου. Τα υπόλοιπα, θα τα βρεις παρακάτω.

Τι σε περιμένει λόγω του ανάδρομου Χείρωνα, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ο ανάδρομος Χείρων θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις όλα εκείνα που σε κρατούν πίσω, για να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό. Το διάστημα που ακολουθεί είναι ιδανικό για να μάθεις να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Ώρα να ασχοληθείς με το μέσα σου – να κοιτάξεις τόσο βαθιά, που να δεις πτυχές σου που δεν γνώριζες ότι υπήρχαν. Ίσως αναρωτιόσουν γιατί βιώνεις κάποια συναισθήματα, ίσως δυσκολευόσουν να βρεις την αιτία πίσω από τη θλίψη σου. Τώρα, θα κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα.

Όπως όλοι, έτσι κι εσύ, θέλεις να σε συμπαθούν οι άλλοι. Δυσκολεύεσαι, ωστόσο, να συνδεθείς μαζί τους, και νιώθεις μόνος – μόνος, με τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Ώρα να κάνεις το εγώ σου στο πλάι και να προσπαθήσεις να έρθεις κοντά στους ανθρώπους σου. Σε αγαπούν, μην το ξεχνάς.

Παρότι είσαι εξαιρετικός σ’ ό,τι κάνεις, δυσκολεύεσαι και έχεις έντονο το σύνδρομο του απατεώνα. Μάθε να βάζεις σωστά τις προτεραιότητές σου και μην κατακρίνεις διαρκώς τον εαυτό σου. Ό,τι έχεις, σου αξίζει – αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσεις.

image

Δυσκολεύεσαι, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, αισθάνεσαι χαμένος. Ο ανάδρομος Χείρων είναι που θα σε βοηθήσει να βρεις απαντήσεις, όμως, και να δεις ότι εσύ μπαίνεις εμπόδιο ανάμεσα στον εαυτό σου και όλα τα όμορφα που σε περιμένουν.

Πέρασες μία περίοδο πίεσης και ένιωσες ότι επένδυσες σε πρόσωπα και καταστάσεις που, τελικά, δεν άξιζαν. Ο ανάδρομος Χείρωνας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να δουλέψεις την τάση σου να μην εμπιστευθείς κανέναν, ποτέ ξανά - ίσως χρειαστεί να δουλέψεις με τον εαυτό σου, για να ξεπεράσεις πράγματα που σου συνέβησαν.

Ο ανάδρομος Χείρων είναι εδώ για να σε κάνει να δεις την απόρριψη με άλλα μάτια. Θα δεις ότι δεν υπάρχει αποτυχία - απλώς πήρες μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις τους μελλοντικούς σου στόχους.

Ξεκινά μία περίοδος θεραπείας για σένα. Θα δώσεις προτεραιότητα στην ευεξία σου, θα μάθεις να σε φροντίζεις και θα σου δώσεις την προσοχή που σου αξίζει. Και ξέρεις καλά ότι αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο απ΄όσο φαίνεται.

image

Αν εδώ και καιρό δυσκολευόσουν να απολαύσεις τα μικρά πράγματα και να εκφραστείς δημιουργικά, τώρα θα ξαναβρείς τον εαυτό σου. Θα πάρεις τις επώδυνες εμπειρίες του παρελθόντος και θα τις μετατρέψεις σε τέχνη, κι επιτέλους θα νιώσεις ελεύθερος.

Θα βγουν προς τα έξω οι ανασφάλειες σου, ειδικά όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή. Θα έρθεις αντιμέτωπος με τον πόνο που αισθάνθηκες στο παρελθόν και θα κληθείς να επαναφέρεις στον νου σου μνήμες που είχες θάψει βαθιά.

Ο Χείρωνας κινείται ανάδρομα στον τρίτο Οίκο σου, αυτόν της επικοινωνίας, και θα αρχίσεις να λες την αλήθεια σου χωρίς να φοβάσαι να γίνεις ευάλωτος. Θα μάθεις να βάζεις φρένο στο oversharing και να απαντάς όπως πρέπει. Και να θυμάσαι: Και το «Διαβάστηκε», απάντηση είναι.

Τώρα μαθαίνεις πως αυτό που θέλεις κι αυτό που χρειάζεσαι, ίσως και να διαφέρουν τελικά. Ο ανάδρομος Χείρωνας θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις επιτέλους το σύνδρομο του απατεώνα και να δεις ότι, τελικά, σου αξίζουν καλά πράγματα.