ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή τον Αύγουστο - Δεν θα περάσουν καλά στις διακοπές τους


JTeam

26 Ιουλίου 2023

3 ζώδια που πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή τον Αύγουστο - Δεν θα περάσουν καλά στις διακοπές τους
Για μερικούς ο Αύγουστος δεν θα είναι και ο πιο χαλαρός μήνας της ζωής τους

Ο φετινός Αύγουστος έχει δυο πολύ σημαντικές αστρολογικές ιδιαιτερότητες. Η πρώτη αφορά τον μεγάλο αριθμό ανάδρομων πλανητών που έχουμε μέσα στο μήνα. Εκτός από τους αργούς πλανήτες που περνούν μεγάλες περιόδους σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, όπως είναι ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας, ο Πλούτωνας, ο Χείρωνας, τον Αύγουστο θα έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, αλλά και ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο. Οι ανάδρομοι πλανήτες έχουν μεγάλη σχέση συμβολικά με το παρελθόν. Επομένως τον Αύγουστο θα υπάρχει έντονο το συναίσθημα της νοσταλγίας, καθώς θα σκεφτόμαστε το παρελθόν μας και ίσως μας λείπουν καταστάσεις και άνθρωποι που μας στιγμάτισαν.

Η δεύτερη ιδιαιτερότητα του Αυγούστου, είναι τα δυο γεμάτα φεγγάρια, δηλαδή έχουμε δυο Πανσελήνους, με πολύ διαφορετικές επιρροές. Πρόκειται για αστρολογικά δρώμενα τα οποία έχουν έντονη επιρροή και αναμένεται να επηρεάσουν έντονα όλα τα ζώδια. Ορισμένα όμως, χρειάζονται να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και σωστή διαχείριση των καταστάσεων:

Δίδυμοι


Με τον Άρη στην Παρθένο μέχρι τις 27/08 που θα προχωρήσει στον Ζυγό, οι ρυθμοί θα είναι γρήγοροι, έντονοι και αγχωτικοί. Από την μια θα κάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα, με διαφορετικούς ανθρώπους, από την άλλη όμως η πίεση θα είναι μεγάλη, όπως επίσης και η νοσταλγία του παρελθόντος. Στις αρχές του μήνα έχουμε και μια αντίθεση Ερμή με τον Κρόνο, γεγονός που θα προκαλέσει αναστατώσεις και προβλήματα στην επικοινωνία σας. Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, θα είναι και μήνας αναθεώρησης για πολλούς από εσάς, με αποτέλεσμα να προχωράτε σε σημαντικές αλλαγές που αφορούν τις επιλογές σας.

Παρθένος


Έχετε τον Άρη στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει πως οι εντάσεις θα πιάσουν κόκκινο. Μη περιμένετε ο Αύγουστος να είναι ένας ήσυχος, χαλαρός και ξεκούραστος μήνας, όπως συνηθίζεται. Ακόμη και αν βρίσκεστε σε διακοπές, κάτι θα σας απασχολεί και θα σας αποσπά την προσοχή. Πρόκειται για μια περίοδο γεμάτη με αντιθέσεις, με πολλά και διαφορετικά πράγματα να απασχολούν το μυαλό σας. Έχοντας στο ζώδιο σας και την έντονη επιρροή της Ανάδρομης Αφροδίτης, είναι σημαντικό να σκεφτείτε ξανά τα θέλω σας και να χτίσετε τις βάσεις στα ερωτικά σας από την αρχή.

Τοξότης


Με την Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, για εσάς τους Τοξότες, ο τομέας της εξέλιξης σας κλονίζετε σημαντικά. Θα θέλετε να προχωρήσετε, να κάνετε το επόμενο βήμα, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Τόσο η Σελήνη, όσο και οι όψεις αντίθεσης, φέρνουν στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα τα οποία πρέπει να ξεκαθαρίσετε. Δυστυχώς ο φετινός Αύγουστος δεν συγκαταλέγεται στους χαλαρούς μήνες της χρονιάς, αλλά πολύ φοβάμαι ότι και κανένας από τους μήνες του 2023 δεν είναι χαλαρός σχεδόν για κανένα. Στιγμές χαράς και ξενοιασιάς μπορεί να έχει, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του κάτι μπορεί να σας προβληματίζει κι αυτό το κάτι θα προέρχεται κυρίως από το επαγγελματικό σας πεδίο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS