ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν με το που μπει ο Αύγουστος


JTeam

28 Ιουλίου 2023

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν με το που μπει ο Αύγουστος
pexels
Μήπως ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω;

Αν νομίζεις πως ούτε αυτό το καλοκαίρι θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, τα άστρα έχουν άλλη άποψη για το ζώδιό σου.

Η αλήθεια είναι πως ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού που οδεύει στο τέλος του, έχει να κάνει με τον Αιγόκερω και άρα το ενδιαφέρον όλων των ζωδίων εστιάζει σε πρακτικά θέματα, σε καριέρα και επαγγελματικά, όπως επίσης και σε ρεαλισμό. Όμως, σου έχουμε και κάποια καλά νέα. Ο Αύγουστος έρχεται με φόρα στη ζωή σου, φέρνοντας μερικά δώρα, ειδικά αν ανήκεις στα παρακάτω ζώδια.

Ετοιμάσου λοιπόν να κάνεις, αν το ζώδιό σου είναι ένα από τα παρακάτω, μια νέα γνωριμία που θα μπορούσε να εξελιχθεί στον έρωτα της ζωής σου.

Καρκίνος

Χαλάρωση, γνωριμίες και πολλή διασκέδαση. Ειδικά αν ανήκεις στο β' δεκαήμερο, να ξέρεις ότι ο Δίας βρίσκεται στον 11ο οίκο σου, κάνοντας τα πάντα ευνοικά για νέες επαφές και σχέσεις. Ωστόσο, ο μήνας θα σε φέρει αντιμέτωπο και με το παρελθόν σου οπότε δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε κάποιον πρώην. Αρκεί να το έχεις σκεφτεί καλά πριν το αποφασίσεις.

Αιγόκερως

Νέοι έρωτες σε περιμένουν μόλις μπει ο Αύγουστος, ειδικά αν ανήκεις κι εσύ στο β' δεκαήμερο. Θα κάνεις πιο επιλεκτικές κινήσεις αλλά ο Αύγουστος υπόσχεται να σου φέρει πολύ ανεξέλεγκτο πάθος και ερωτισμό. Ετοιμάσου να ζήσεις δυνατές συγκινήσεις.

Υδροχόος

Είτε είσαι του γ' είτε του β' δεκαημέρου, με την Αφροδίτη ανάδρομη στον 7ο οίκο σου, μπορεί να σταματήσεις να είσαι single και να μπεις σε μια σχέση που θα σε συγκλονίσει. Αν είσαι σε δεσμευμένη/ ος, η σχέση σας θα αναζωπυρωθεί οπότε ο Αύγουστος έρχεται με πολλά συναισθηματικά δώρα για σένα, αγαπητέ Υδροχόε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.