ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που έχουν την τάση να ερωτεύονται κεραυνοβόλα


JTeam

1 Αυγούστου 2023

3 ζώδια που έχουν την τάση να ερωτεύονται κεραυνοβόλα
Έρωτας αλλά πιο εύκολα, πιο δυνατά, πιο γρήγορα και με πάθος. Γι' αυτά τα 3 ζώδια γίνεται

Είναι ωραίοι οι έρωτες που έρχονται από το πουθενά και μας καθορίζουν. Που μας ξυπνούν από την νάρκη της καθημερινότητας και φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή μας. Όμως δεν συμβαίνουν και τόσο συχνά. Το να ερωτευτείς ένα άτομο από την πρώτη κιόλας στιγμή, είναι κάτι σπάνιο και μοναδικό. Κάτι τέτοιο όμως, δεν ισχύει γι' αυτά τα 3 ζώδια. Και αυτό γιατί όλα τους τα χαρακτηριστικά και η ψυχοσύνθεση τους, τα κάνει να φτιάχνουν εντυπώσεις και φαντασιώσεις, που δημιουργούν εκρηκτικές και κεραυνοβόλες σχέσεις:

Ιχθύς

Ένας Ιχθύς μπορεί να ερωτευτεί πιο γρήγορα από κάθε άλλο ζώδιο. Μια ματιά είναι αρκετή για να πυροδοτήσει ολόκληρα σενάρια στο μυαλό ενός Ιχθύ. Δεν φοβούνται να μοιραστούν τα συναισθήματα τους, γεγονός που τους κάνει να επικοινωνούν τα θέλω τους και να διεκδικούν αυτό που τους αξίζει. Μη ξεχνάς πως ένας Ιχθύς είναι επίσης και ένα ζώδιο με φουλ φαντασία και ρομαντισμό -δύο ακόμη στοιχεία που κάνουν τις σχέσεις τους μοναδικές και ανεπανάληπτες. Οι Ιχθύες δεν βλέπουν τον έρωτα ως κίνδυνο και αφήνονται ολότελα στα συναισθήματα τους, τα οποία εύκολα διεγείρονται.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος δεν θέλει και πολύ ούτε για να σε ερωτευτεί, ούτε και για να σου προσφέρει τα πάντα. Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο ρομαντισμός και τα έντονα συναισθήματα, είναι μέρος της φύσης του, και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Δεν μπορεί να ζει σε αδιάφορες σχέσεις, θέλει την ένταση και το δράμα που μόνο μια κεραυνοβόλα γνωριμία μπορεί να του προσφέρει. Ερωτεύονται έντονα και συνήθως επιδιώκουν μακροπρόθεσμες σχέσεις, ενώ δυσκολεύονται ιδιαίτερα να χωρίσουν.

Δίδυμος

Ένας Δίδυμος μπορεί να γνωρίζει καθημερινά νέους ανθρώπους. Να επικοινωνεί μαζί τους με τον πιο ζεστό τρόπο και να έχει καθημερινές επαφές με ένα σωρό κόσμο. Επομένως δεν του κάνουν εντύπωση οι γνωριμίες. Εκείνη η γνωριμία που θα τον στιγματίσει όμως, θα τον στιγματίσει για τα καλά. Επειδή δεν τους συμβαίνει συχνά να εντυπωσιάζονται από την πρώτη στιγμή, όταν κάτι τέτοιο συμβεί «πέφτουν με τα μούτρα». Γνωρίζουν ότι η πραγματική χημεία είναι σπάνια, και όταν τη βρουν, θα κάνουν τα πάντα και για να την γνωρίσουν καλύτερα, αλλά και για να μην τη χάσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.