ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο χειριστικά ζώδια - Αναγνωρίζεις κάποιες συμπεριφορές;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Αυγούστου 2023

Αυτά είναι τα πιο χειριστικά ζώδια - Αναγνωρίζεις κάποιες συμπεριφορές;
pexels
Τα ζώδια που είναι ικανά για πολλές μορφές χειραγώγησης

Το να μπορείς να χειραγωγείς τους άλλους ανθρώπους μπορεί να είναι ένα πραγματικό ταλέντο, αλλά δεν παύει να είναι και μια τοξική συμπεριφορά. Ο χειριστικός άνθρωπος στην ζωή σου μπορεί να κάνει «μπαμ» ή να είναι τόσο ύπουλος, που χρειάζεται χρόνια για να καταλάβεις τι συμβαίνει. Μπορεί να είναι ο/η σύντροφός σου, ένας από τους γονείς σου, κάποιος συνάδελφός σου ή ακόμα και φίλος σου.

Υπάρχουν κάποιο ζώδια που έχουν στο DNA τους την αγάπη προς τον χειρισμό. Σίγουρα δεν είναι όλοι στο ίδιο level χειριστικοί, αλλά αυτό δεν τους κάνει άμοιρους ευθυνών. Ας δούμε στην παρακάτω λίστα ποια είναι τα 3 πιο χειριστικά ζώδια και ας έχουμε το νου μας!

Δίδυμος

Έχεις ακούσει την έκφραση «Αυτός πουλάει πάγο σε Εσκιμώο»; Μάλλον σε Δίδυμο αναφέρεται, να το γνωρίζεις. Αυτό το ζώδιο είναι ένας ταλαντούχος, διπρόσωπος, κοινωνικός άνθρωπος. Είναι ικανός να γίνει το πιο αγαπητό πρόσωπο μέσα σε μια ομάδα, αυτός που όλοι εμπιστεύονται και έτσι να τους χειραγωγεί, κάνοντας ό,τι θέλει. Συνήθως δεν έχουν το κακό στο μυαλό τους οι Δίδυμοι όταν είναι τόσο χειριστικοι, αλλά και πάλι μιλάμε για μια εξαιρετικά τοξική συμπεριφορά.

Καρκίνος

Αν ένα πράγμα χαρακτηρίζει τον Καρκίνο είναι η γνώση του για τα ανθρώπινα συναισθήματα. Μπορεί να τα χειρίζεται αριστοτεχνικά και να κινεί τα νήματα μέσα από αυτά. Η πιο συχνή τεχνική τους είναι η γκρίνια και η θλίψη, ώστε να προκαλέσουν ενοχές στους υπόλοιπους και να τους χειραγωγήσουν. Εξάλλου τους είναι πολύ εύκολο αυτό, αφού ποτέ δεν επικοινωνούν τι πραγματικά θέλουν με λόγια, παρά με συναισθήματα. Κουράγιο.

Σκορπιός

Ναι, το αφήσαμε στο τέλος γιατί είναι το πιο χειριστικό από όλα τα ζώδια. Είναι ικανός να ψάξει βαθιά μέσα στην ψυχή, αλλά και στη ζωή σου, ώστε να καταλάβει πώς μπορεί να σε «κουμαντάρει». Θα σε τσιμπήσει ύπουλα και ούτε που θα το καταλάβεις. Θα είναι ο καλύτερός σου φίλος, για να μάθει την προσωπικότητά σου, προς όφελός του. Μια προσοχή χρειάζεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.