ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα είναι άτυχα τον φετινό Αύγουστο


JTeam

2 Αυγούστου 2023

3 ζώδια που θα είναι άτυχα τον φετινό Αύγουστο
Όσο καλός και αν είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, ορισμένα ζώδια θα έχουν μπλεξίματα

Καθώς διανύουμε την πρώτη Πανσέληνο του μήνα, έχουμε την τάση να θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα στη ζωή μας. Να κάνουμε νέες αρχές και να ανανεωθούμε, αφήνοντας πίσω μας, οτιδήποτε δεν μας καλύπτει πια.

Σε γενικές γραμμές, ο Αύγουστος θα είναι ένας ιδιαίτερος μήνας και χρειάζεται προσοχή. Ωστόσο ορισμένα ζώδια, χρειάζεται να έχουν ακόμη περισσότερη προσοχή και ψυχραιμία, καθώς τα αστρολογικά δρώμενα των ημέρων δεν θα είναι με το μέρος τους. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου ειδικά, η οποία πραγματοποιείται στο τέλος του μήνα, στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, θα είναι αρκετά πιο δύσκολη και ζόρικη.

Τον Αύγουστο θα έχουμε επίσης 6 ανάδρομους πλανήτες, με την Αφροδίτη στον Λέοντα και τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο να μας οδηγούν σε μια νοσταλγία για το παρελθόν και μια απογοήτευση καθώς δεν θα υπάρχουν οι εξελίξεις που θα θέλαμε. Όλα αυτά θα τα βιώσουν περισσότερο και πιο έντονα οι:

Δίδυμοι


Εντάσεις, ασυμφωνίες, τσακωμοί και ανατροπές. Αυτές οι λέξεις περιγράφουν αρκετά καλά τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, για εσάς τους Διδύμους. Το αίσθημα της ανικανοποίησης θα επικρατεί και θα σας κάνει μίζερους και νευρικούς. Θα θελήσετε επίσης να πάρετε τις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις, καθώς θα νιώσετε πως δεν σας καταλαβαίνουν. Θα υπάρξουν και καλές στιγμές, ωστόσο θα είναι λίγες και δεν θα σας καλύψουν συναισθηματικά.

Παρθένοι


Μπορεί να βρίσκεστε σε διακοπές, αλλά το πιθανότερο είναι να επικρατεί στρες και ανησυχία. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια σκέψεις, ανασφάλειες, και φοβίες, οι οποίες σας κάνουν να σκέφτεστε τον μέλλον και δεν μπορείτε να απολαύσετε ήσυχα το καλοκαίρι σας. Με την δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου, ίσως κάποια σχέση προσωπική ή επαγγελματική -φτάσει σε οριακό σημείο και έρθει το τέλος.

Τοξότες


Ο Αύγουστος δεν δείχνει να είναι και πολύ χαλαρός ούτε για εσάς τους Τοξότες. Θέματα δουλειάς και καριέρας θα σας απασχολήσουν έντονα, ενώ μετά τις 23 Αυγούστου όπου ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, τα επαγγελματικά θα γίνουν ακόμα πιο ζόρικα. Η επικοινωνία με τους άλλους δεν θα είναι τόσο ομαλή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλές παρεξηγήσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.