ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που μπαίνουν σε σχέση χωρίς να έχουν ξεπεράσει τον πρώην


JTeam

9 Αυγούστου 2023

Τα ζώδια που μπαίνουν σε σχέση χωρίς να έχουν ξεπεράσει τον πρώην
pexels
Μπαίνουν σε σχέση μαζί σου χωρίς να έχουν ξεπεράσει τον πρώην σύντροφό τους - Μήπως κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, υπήρξε κάποτε στη ζωή σου;

Θα μπορούσαμε να γράφουμε σελίδες ολόκληρες για να αναλύσουμε τους χωρισμούς, αλλά και το πόσο εύκολα μπορεί κανείς να ξεπεράσει κάποιον σύντροφο. Άλλοι, μπορούν και το κάνουν πιο γρήγορα, ή διαχειρίζονται έναν χωρισμό πολύ πιο εύκολα. Από την άλλη μεριά, είναι και εκείνοι που όσος καιρός και να περάσει, πάντοτε θα υπάρχει κάτι ακόμη για μια πρώην σχέση.

Και αυτό γιατί δεν θέλουν την ξεπεράσουν, ή απλά επειδή η δέσμευση, είναι γι' αυτούς μια άλλη μεγάλη ιστορία. Αν είχες ποτέ σχέση με κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, ξέρεις καλά πως το παρελθόν για εκείνα μένει πάντα ανοιχτί.

Τα ζώδια που μπαίνουν σε σχέση χωρίς να έχουν ξεπεράσει τον πρώην

Ταύρος

Είναι το πιο σταθερό ζώδιο του κύκλου και το γεγονός του χωρισμού, μπορεί να τον πληγώσει βαθιά. Είναι επίσης ένα ζώδιο με έντονο πείσμα, γι' αυτό είναι πιθανόν, ακόμη και αν έχετε χωρίσει και σε θέλει να πίσω, να μην κάνει την κίνηση της επανασύνδεσης. Οι Ταύροι όταν ερωτευτούν και αποφασίσουν να δεσμευτούν, τα πράγματα είναι σοβαρά και αυτές οι αποφάσεις τους σημαίνουν πολλά για εκείνους. Για να κάνουν ένα τέτοιο βήμα, σημαίνει πως το πρόσωπο αυτό όντως τους είχε στιγματήσει. Στην περίπτωση του χωρισμού, δεν μπορούν να σταματήσουν να σκέφτονται τον πρώην τους και θα συνεχίσουν να αναπολούν το παρελθόν, γιατί όταν δεσμεύονται σε κάτι εσωτερικά παραμένουν σταθεροί στην επιλογή τους και είναι αφοσιωμένοι σε αυτή.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος είναι πάντα επιρρεπείς στη νοσταλγία. Και φυσικά είναι πάντα συναισθηματικός. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να γίνει εκρηκτικός για έναν χωρισμό, πόσο μάλλον για να τον ξεπεράσει. Όταν οι Καρκίνοι σας ερωτευτούν, ένα κομμάτι της καρδιάς τους μάλλον θα σας ανήκει για πάντα. Καθώς δεν μπορούν να αφήσουν εύκολα πίσω τους το παρελθόν τα πάντα τους θυμίζουν τον πρώην τους. Οι αναμνήσεις τους βασανίζουν και τους κάνουν να υποφέρουν πολύ.

Ζυγός

Ένας ζυγός πάντοτε θα αναζητά μια σοβαρή και μόνιμη σχέση και αυτό γιατί είναι αφοσιωμένοι και συναισθηματικοί χαρακτήρες. Η ιδέα του συντρόφου για έναν Ζυγό, είναι κάποιος με τον οποίο μπορεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του. Η έμφυτη γοητεία και η φύση του Ζυγού αναζητά την αρμονία και τις ισορροπίες, γι' αυτό και στη περίπτωση του χωρισμού θα προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις και να επαναφέρουν τις καλές και ήρεμες στιγμές. Κάθε φορά που ένας Ζυγός χωρίζει, το πιθανότερο είναι το να σκέφτεται πως θα επανασυνδεθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.