ΖΩΔΙΑ

Μήπως γεννήθηκες σε ανάδρομο Ερμή; Να, πώς θα το καταλάβεις


JTeam

11 Αυγούστου 2023

Μήπως γεννήθηκες σε ανάδρομο Ερμή; Να, πώς θα το καταλάβεις
pexels
Αν γεννήθηκες σε ανάδρομο Ερμή, είσαι μες στο 25% των ανθρώπων που έχουν έρθει στη ζωή κάτω από την επιρροή ενός τέτοιου πλανήτη. Έτσι εξηγείται εκείνο το πρώτο και χωρίς σταματημό, κλάμα

Πριν σου πούμε όλα τα χαρακτηριστικά που (μάλλον) σε αντιπροσωπεύουν στην περίπτωση που έχεις γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή, να σε ενημερώσουμε πως ο Αύγουστος είναι γεμάτος από πλανήτες που έχουν χάσει την ορθόδρομη πορεία τους.

Ο μήνας αυτός έχει απ' όλα, και κυρίως σε δύο μέρες, δηλαδή στις 13 του μήνα, έχει μια ανάδρομη Αφροδίτη που έρχεται να ξεσηκώσει θύλλες στα ερωτικά σου.

Τι σημαίνει όμως αν έχεις γεννηθεί σε ανάδρομο Ερμή;

Για αρχή, ο Ερμής κάνει ανάδρομη πορεία τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο, κινείται δηλαδή ανάποδα από την κανονική του φορά. Ε, αυτό σημαίνει πολλά για το πώς επηρεάζει το ζώδιό σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί με ανάδρομες ανακατευθύνσεις και πορείες πάνω από το κεφάλι σου. Αν ήρθες στη ζωή μια μέρα με ανάδρομο αυτόν τον πλανήτη, αυτό σημαίνει πως μεγαλώνοντας, βίωσες λίγες παραπάνω δυσκολίες από τους άλλους, μαθαίνοντας πώς να επικοινωνείς αλλά και πώς να διαχειρίζεσαι πιο σωστά τα συναισθήματά σου.

Δεν είσαι το μόνο άτομο που έχει γεννηθεί σε ανάδρομο Ερμή. Μαζί σου, είναι και πολλοί διάσημοι όπως οι Steve Jobs, Hillary Clinton, Angelina Jolie, George Lucas, Prince, Robert Downey Jr., Madonna, Lady Gaga και Ben Stiller

Οι δυσκολίες είναι λίγο πιο έντονες στη ζωή σου εξαιτίας αυτής της επιρροής που σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή αλλά εξαιτίας αυτών, τα άστρα λένε πως μεγαλώνοντας, γίνεσαι ένα από τα πιο δυναμικά, δημιουργικά, ανεξάρτητα, διανοούμενα - πάντα με άποψη - και έξυπνα άτομα πάνω στη γη. Αν γεννήθηκες σε ανάδρομο Ερμή, ίσως είναι αναπόφευκτο να παίρνεις κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις οι οποίες μοιάζουν προδιαγεγραμμένες.

5 ανάδρομοι πλανήτες μες στον Αύγουστο

Όπως ετοιμάζεσαι για να περάσεις το τέλειο καλοκαίρι σου, ετοιμάσου να εκδηλώσεις και την drama queen που κρύβεις μέσα σου, καθώς στις 13 του μήνα, η ανάδρομη Αφροδίτη θα ταράξει τα νερά. Εντωμεταξύ, τον ίδιο μήνα έχουνε ανάδρομο Κρόνο, Πολούτωνα, Ουρανό και, φυσικά, Ερμή. Γιατί διακοπές χωρίς ανάδρομο Ερμή γίνονται; Δεν γίνονται.

Η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Ήλιος κάνουν τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό, και φέρνουν ξαφνικές αλλαγές σε ζητήματα καρδιάς. Μπορεί να δυσκολευτείς, αλλά μη διστάσεις να ρισκάρεις. H Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου, σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη, θα σε ενθαρρύνει να πάρεις πρωτοβουλίες και να λύσεις προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζιε η σχέση σου ενώ, στις 23 του μήνα, όχι απλώς ξεκινά η εποχή του Παρθένου, αλλά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Κι ενώ η εποχή του Παρθένου θα έβαζε τη ζωή σου σε τάξη, έρχεται ο Ερμής να σε δυσκολέψει. Προσπάθησε να κάνεις υπομονή και να μην κρίνεις αυστηρά τους άλλους.

Στις 28 του μήνα, ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και σε πιέζει λίγο παραπάνω, καθώς θα κληθείς διαχειριστούμε τις αλλαγές που συνέβησαν στη ζωή σου τους τελευταίους μήνες. Ανάδρομοι θα παραμείνουν ο Πλούτωνας και ο Κρόνος, ταράζοντας ακόμη περισσότερο την ησυχία μας. Γενικά, βοήθειά μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.