ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που «φλερτάρουν» με το IQ του Αϊνστάιν


JTeam

10 Αυγούστου 2023

Τα ζώδια που «φλερτάρουν» με το IQ του Αϊνστάιν
Μήπως συναγωνίζεσαι τον δείκτη νοημοσύνης του Αϊνστάιν; Τότε μάλλον δεν έχεις την ανάγκη να αποδείξεις σε κανέναν το IQ σου

Κάποιοι λένε ότι τα άτομα με υψηλό IQ είναι πιο αποτελεσματικά από άλλα, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι έχουν μεγαλύτερη αντιληπτική ικανότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα άτομα αυτά «πλασάρουν» λιγότερο τον εαυτό τους και αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή δεν έχουν ανάγκη να αποδείξουν κάτι. Μήπως είσαι κι εσύ ανάμεσά τους και συναγωνίζεσαι τον δείκτη νοημοσύνης του Αϊνστάιν;

Γενικά, οι άνθρωποι με υψηλό επίπεδο IQ, κατέχουν την ικανότητα να δέχονται, να αναλύουν και να χειρίζονται πληροφορίες σε βαθύτερο επίπεδο. Ολοκληρώνουν τη διαδικασία ταχύτερα σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους. Όλοι όσοι έχουν δείκτη IQ μεγαλύτερο από 110 έχουν νοημοσύνη πάνω από τον μέσο όρο και αν θες να δεις αν βρίσκεσαι ανάμεσά τους, αρκεί να μας πεις το ζώδιό σου.

Τα άτομα που «φλερτάρουν» με το IQ του Αϊνστάιν

Δίδυμοι

Προσαρμόζεσαι πολύ εύκολα σε καταστάσεις και παίρνεις αποφάσεις με σοφία. Αυτά τα δύο στοιχεία σε κάνουν πιο έξυπνο και σε συνδυασμό με το επικοινωνιακό σου χάρισμα, προσθέτουν πόντους στους δείκτες της νοημοσύνης σου.

Παρθένος

Φημίζεσαι για την τελειομανία σου και το άριστο αποτέλεσμα που παραδίδεις. Προσπαθείς να μην κάνεις σχεδόν ποτέ, λάθος και το πετυχαίνεις. Παράλληλα, διαθέτεις ένα από τα πιο κοφτερά μυαλά που σου χαρίζει επάξια τον τίτλο του πιο έξυπνου του ζωδιακού.

Σκορπιός

Έχεις τη λύση σε κάθε πρόβλημα και οι άλλοι σε εμπιστεύονται τυφλά. Έχεις ορθή κρίση και δεν παίρνεις ποτέ παρορμητικές αποφάσεις, κάτι που σε κάνει ακόμη πιο έξυπνο και σου χαρίζει παράλληλα, υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη.

Αιγόκερως

Μεθοδολογία και πειθαρχία. Αυτά τα δύο ουσιαστικά σε χαρακτηρίζουν, όπως και η σοφία, και ο συνδυασμός αυτών των τριών στην προσωπικότητά σου, αυξάνει τον δείκτη του IQ σου σε εντυπωσιακό βαθμό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.