ΖΩΔΙΑ

12/08: Εστιάστε σε ό,τι σας αναζωογονεί -Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Αυγούστου 2023

12/08:  Εστιάστε σε ό,τι σας αναζωογονεί -Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σας δίνει την ευκαιρία σήμερα να έρθετε σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες. Είναι σημαντικό να βρίσκετε τρόπους να παίρνετε συναισθηματική τροφή για να έχετε καλή ψυχική υγεία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα δίνοντάς σας την ευκαιρία να τα δείξε ξανά από μια διαφορετική οπτική. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σε θέματα επικοινωνίας μπορείτε να εστιάσετε σήμερα μεταφέροντας τα μηνύματα και τις σκέψεις σας στους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας.Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, με αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο ασχολείστε σήμερα και ανάγκες οι οποίες έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας φέρνει σε επαφή κυρίως με συναισθηματικές σας ανάγκες. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, βαθύτερα συναισθήματα και διάφορες σκέψεις προκύπτουν σήμερα και εσείς θα πρέπει να βρείτε δημιουργικές διεξόδους. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να βρεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα και καλό θα είναι να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία γιατί δεν είναι σίγουρο πότε θα ολοκληρωθούν. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα η Σελήνη στον Καρκίνο σας βοηθά να βάλετε τα συναισθήματά σας κυρίως σε μια τάξη.Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, διάφορες εκκρεμότητες έρχονται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες οι οποίες ενδέχεται να χρειαστεί αρκετή ενέργεια από μέρους σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη σήμερα και αύριο απέναντι από το ζώδιό σας κεντρίζει σχέσεις και συνεργασίες. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα χρειαστεί να δώσετε την ενέργειά σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δημιουργικές ημέρες για εσάς λόγω της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου.Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.