ΖΩΔΙΑ

25/08: Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Αυγούστου 2023

25/08: Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η αστρολογική πρόβλεψη της ημέρας

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη σε δυσαρμονική σχέση με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή. Συνδυαστικά με την Αφροδίτη επίσης ανάδρομη η επικοινωνία και οι σχέσεις μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση γιαυτό φροντίστε να είστε συνειδητή/ός και σε επαφή με την πραγματικότητα. Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να βγείτε από καταστάσεις που σας φορτίζουν ωστόσο τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας καλούν να μην το κάνετε βάζοντας τα πράγματα κάτω από το χαλί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους χωρίς πίεση και οποιαδήποτε δική σας παρέμβαση. Απεναντίας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός ειδικά αν ακούσετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Για τους Ταύρους, διάφορες δικές σας φορτίσεις ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα οι οποίες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε λάθος εκτίμηση των πραγμάτων. Άνθρωποι που είναι κοντά σας ή συναντάτε σήμερα θα μπορούσαν να σας μπερδέψουν ή να σας βάλουν σε διλλήματα.

Για τους Διδύμους, σχέσεις, συνεργασίες και επαφές με άλλα άτομα είτε αφορούν την προσωπική σας ζωή είτε τα επαγγελματικά σας καλό θα είναι να τις αποφύγετε ή έστω να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε δεν σας αγχώνει και μπορεί να σας ξεκουράσει.

Για τους Καρκίνους, μπορεί σήμερα να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα αλλά θα χρειαστεί να κάνετε πρώτα μια πολύ καλή οργάνωση. Επίσης, μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του αλλά μην επέμβετε περισσότερο από όσο σας επιτρέπετε στις καταστάσεις που προκύπτουν. Κρατήστε ισορροπίες.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να περάσετε όμορφα κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν θα είναι η ώθηση της ημέρας για εσάς. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε μια καλή αξιολόγηση για το τί είναι πραγματικά σημαντικό και πολύτιμο για να ασχοληθείτε, ώστε να μην αναλωθείτε σε άσκοπες δράσεις.

Για τους Παρθένους, δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους θέση ειδικά αν αφορούν συνεργασίες και σχέσεις κάθε είδους. Θέματα σπιτιού δείτε τα σήμερα επιφανειακά χωρίς να σπαταλήσετε πολλή ενέργεια.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν προς διάφορες κατευθύνσεις, γι'αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος. Επικοινωνήστε τις ιδέες σας με τους ανθρώπους γύρω σας και κινηθείτε με διπλωματία όπου είναι απαραίτητο.

Για τους Σκορπιούς, ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε σε προσωπικό είτε σε υλικό επίπεδο θα μπορούσαν σήμερα να σας φορτίσουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με κάτι ανάλαφρο, που δεν σας επιβαρύνει σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα και να κάνετε πράγματα τα οποία σας αναζωογονούν. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση και κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα γίνεται.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις κάνετε τις τελευταίες ημέρες οι οποίες θα μπορούσαν να σας φέρνουν λύσεις σχετικά με τα τρέχοντα, ωστόσο η σημερινή ημέρα κρύβει κινδύνους. Θα πρέπει να σταθείτε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα και σε ότι γνωρίζετε καλά. Οτιδήποτε καινούργιο ή μη γνώριμο καλό θα είναι να το τσεκάρετε πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για τη χρησιμότητά του.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων και να μην ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα χρειαστεί να επενδύσετε πολλή ενέργεια. Προσέξτε τυχόν λάθη και δώστε χώρο σε ότι προκύπτει το οποίο είναι καινούργιο ή άγνωστο προς εσάς.

Για τους Ιχθύες, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες ζητώντας να βάλετε τα πράγματα σε μια πιο κατάλληλη σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS