ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θυμούνται τα πάντα (όσο και αν θέλεις να ξεχάσουν)


JTeam

25 Αυγούστου 2023

Τα 3 ζώδια που θυμούνται τα πάντα (όσο και αν θέλεις να ξεχάσουν)
Pexels
Τα 3 ζώδια που έχουν «μνήμη ελέφαντα»

Μερικοί πίνουν για να ξεχάσουν, άλλοι εκνευρίζονται που δεν μπορούν να θυμηθούν επετείους, γενέθλια και άλλα σημαντικά, ενώ άλλοι δεν ξεχνούν ποτέ και τίποτα. Η «μνήμη ελέφαντα» που λέμε έχει τα αρνητικά της -ειδικά αν εσύ θέλεις κάποιος να ξεχάσει κάτι που του έκανες- και τα θετικά της. Ναι, αυτό είναι θέμα εγκεφάλου, αλλά και τα ζώδια τείνουν να έχουν ένα pattern όσον αφορά στο θέμα της μνήμης. Ποια όμως είναι τελικά εκείνα τα ζώδια που δεν ξεχνούν ποτέ; Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις!

Jenny.Gr
Pexels

Σκορπιός

Μα πώς είναι δυνατόν να ξεχάσει κάτι ένας Σκορπιός; Του αρέσει το μυστήριο και οτιδήποτε κρυφό, με αποτέλεσμα να λέει πολλά ψέματα, άρα η μνήμη είναι απαραίτητη. Επίσης θέλει να είναι εξαιρετικά αποδοτικός στη δουλειά του, οπότε θυμάται και την παραμικρή λεπτομέρεια. Τέλος μη ξεχνάς ότι η εκδίκηση είναι στη φύση του και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει κάτι που του έκαναν.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο είναι τόσο οργανωτικό, που του είναι φύση αδύνατον να ξεχάσει κάτι. Η καλή του μνήμη είναι το εργαλείο του για να βοηθάει τους γύρω του και να λύνει οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει. Ναι, μερικές φορές μπορεί να θυμάται λεπτομέρειες που θα σε τρομάξουν.

Λέων

Ένας Λέων θέλει να είναι άριστος στο οτιδήποτε, από την εργασία του, μέχρι στην εξωτερική του εμφάνιση. Όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν, οπότε έχει την τάση να θυμάται και την παραμικρή στιγμή που τον αφορά (έστω και έμμεσα). Έχει την ικανότητα να θυμάται εκτός από πράξεις και λόγια, ακόμα και τα ρούχα που φόραγε σε οποιαδήποτε στιγμή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.