ΖΩΔΙΑ

Μπλε Υπερπανσέληνος Αυγούστου: Τα τυχερά ζώδια που θα απελευθερωθούν


JTeam

27 Αυγούστου 2023

Μπλε Υπερπανσέληνος Αυγούστου: Τα τυχερά ζώδια που θα απελευθερωθούν
Δίδυμος, Παρθένος και Τοξότης θα λυτρωθούν, επιτέλους

Είναι μπλε, είναι υπερπανσέληνος, είναι και εποχή Παρθένου: Ξέρεις ότι στις 30 Αυγούστου, τα πράγματα θα είναι το λιγότερο περίεργα. Λίγοι είναι οι τυχεροί που θα βγουν αλώβητοι από αυτό το φαινόμενο - που θα περάσουν καλά και θα πάψουν να τροφοδοτούν τις ψευδαισθήσεις τους, θα κοιτάξουν την πραγματικότητα κατάματα και θα πάρουν, επιτέλους, απόφαση ότι δεν χρειάζεται να είναι τέλειοι.

Για τα παρακάτω τρία ζώδια, η Πανσέληνος του Αυγούστου θα είναι εύκολη και λυτρωτική. Και πρέπει να την εκμεταλλευτούν στο έπακρο, καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο - η τελευταία φορά που συνέβη, ήταν τον Δεκέμβρη του 2009 και θα την ξαναδούμε τον Αύγουστο του 2032.

Δες παρακάτω πώς και γιατί ο Δίδυμος, ο Παρθένος και ο Τοξότης θα απελευθερωθούν.

Δίδυμος

Προτεραιότητα σου, θα γίνει η καριέρα σου και θα προσπαθήσεις να φέρεις αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή. Όσο αβέβαιος κι αν αισθάνεσαι για τις επιλογές σου, θα τις στηρίξεις και θα τις προωθήσεις με δημιουργικότητα.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Ιχθύ θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο του έρωτα και της συνεργασίας. Θα επικεντρωθείς στις σχέσεις σου με τους άλλους και, συγκεκριμένα, στις προσδοκίες που έχεις από τους ανθρώπους σου. Θα δεις ότι δεν έχει κανένα νόημα να περιμένεις να είναι όλοι τέλειοι και θα εμπιστευθείς το ένστικτό σου - για μια φορά, θα πιστέψεις πως «ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Ιχθύ θα στρέψει την προσοχή σου στο σπίτι, την οικογένεια και τον σύντροφό σου. Θα δώσεις προτεραιότητα σε ευθύνες της προσωπικής σου ζωής που αγνοούσες και ίσως αλλάξουν προς το καλύτερο οι δυναμικές στις σχέσεις σου. Θα δεις το δάσος αντί για το δέντρο και θα κοιτάξεις τον κόσμο με αισιοδοξία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.