ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από σήμερα - Οι αλλαγές που έρχονται για τα ζώδια


JTeam

29 Αυγούστου 2023

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από σήμερα - Οι αλλαγές που έρχονται για τα ζώδια
Ο πλανήτης των απρόσμενων γεγονότων, της έκπληξης και της αλλαγής μπαίνει από σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου και παραμένει εκεί μέχρι και τον Απρίλιο του 2026

Ο Ουρανός στην αστρολογία είναι ένας από τους σημαντικότερους πλανήτες, μιας και επηρεάζει τις εξελίξεις, φέρνει αλλαγές, αλλά και απρόσμενα γεγονότα. Η ηρεμία χάνεται και στόχος είναι η εξέλιξη. Να προχωρήσουμε παρακάτω και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Πολλές φορές όμως οι αλλαγές δεν είναι ήρεμες, αλλά υπάρχουν διαφωνίες, συγκρούσεις και οριακές καταστάσεις.

Στις 29 Αυγούστου 2023 το τετράγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Ουρανού είναι μια όψη που δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια και μπορεί να είμαστε νευρικοί, απόλυτοι, και να δημιουργηθούν εντάσεις και ρήξεις σε ερωτικές σχέσεις ή συνεργασίες.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η επιρροή του Ουρανού:

Ταύρος

Είστε ένα από τα ζώδια που θα δεχτείτε και την μεγαλύτερη επιρροή, μιας και ο Ουρανός θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι το 2026 και μάλιστα θα βρεθεί και σε ανάδρομη πορεία. Είναι η στιγμή για να μειώσετε το πείσμα σας, να αναλογιστείτε τι έχετε κάνει λάθος και να αποδεχτείτε πως ορισμένες σχέσεις έλαβαν τέλος, εξαιτίας δικών σας λαθών. Ίσως συνειδητοποιήσετε πως έχετε πάρει μια κατεύθυνση στη ζωή σας η οποία δεν σας καλύπτει πια και αυτό πιθανόν να ξεσπάσει με έναν έντονο και βίαιο τρόπο. Ίσως αλλάξετε δουλειά, σχέση, καθημερινότητα, οτιδήποτε το οποίο νιώθετε πως δεν σας ταιριάζει. Ωστόσο είναι σημαντικό να ξεκινήσετε την αλλαγή από μέσα σας, και να θέσετε τους πραγματικούς σας στόχους, χωρίς να επηρεάζεστε από απόψεις των άλλων.

Σκορπιός

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε την δική σας επανάσταση. Βάλτε ένα τέλος σε ό,τι σας καταπιέζει και δεν σας αφήνει να εκφραστείτε όπως πραγματικά επιθυμείτε, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είτε έχετε άτομα στον κοντινό σας περίγυρο που προσπαθούν να σας απομονώσουν και να σας κρατήσουν σε «ασφαλή εδάφη», είτε βρίσκεστε σε μια τοξική και χειριστική σχέση, είναι ώρα να βάλετε ένα τέλος και να ξεκινήσετε μια νέα αρχή. Ανοίξτε χώρο για τον εαυτό σας, και οι ξαφνικές γνωριμίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανές.

Λέων

Η αλήθεια είναι πως δεν θα ησυχάσετε ιδιαίτερα εσείς οι Λέοντες, μιας και οι ακραίες καταστάσεις θα κυριαρχήσουν. Μπορεί να νιώσετε πως οι κόποι σας ανταμείβονται και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, κυρίως στα επαγγελματικά σας, και από την άλλη, μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε δουλειά, καθημερινότητα, και σχέσεις οι οποίες σας καταπιέζουν. Είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο για εσάς, και να πάρετε αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε μια ανεξαρτητοποίηση. Να θυμάστε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να λάβετε οριστικές αποφάσεις και να βάλετε στην άκρη ό,τι δεν σας ικανοποιεί πια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.