ΖΩΔΙΑ

Μην κάνεις σχέση με αυτα τα ζώδια - Θα σε πληγώσουν και δεν θα τα ξεπεράσεις ποτέ


JTeam

27 Αυγούστου 2023

Μην κάνεις σχέση με αυτα τα ζώδια - Θα σε πληγώσουν και δεν θα τα ξεπεράσεις ποτέ
Μην μπλέξεις, τρέξε μακριά και σώσε την ψυχούλα σου, φίλη

Τα ‘θελες και τα ‘παθες. Οι φίλοι σου σε προειδοποίησαν, τα red flags ήταν εκεί, αλλά εσύ επέλεξες να κλείσεις τα μάτια και, τελικά, πληγώθηκες. Μπήκες ξανά στη sad girl era σου, ακούς ξανά και ξανά την playlist χωρισμού στο Spotify και ορκίζεσαι ότι τελείωσες με το dating.

Πριν σβήσεις τα dating apps και ξεκινήσεις να μετράς το σπίτι σου για να δεις πόσες (ακόμη) γάτες χωράει, μάθε ότι μπορείς να αποφύγεις τη θλίψη, αν αποφύγεις τους λάθος ανθρώπους. Κι οι λάθος άνθρωποι, ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια.

Ποιοι είναι οι heartbreakers του ζωδιακού;

Σκορπιός

Μυστηριώδεις και παράξενοι, οι Σκορπιοί δεν θα σου ανοιχτούν και θα τους θέλεις περισσότερο απ’ όσο σε θέλουν. Είναι και τρομερά συναισθηματικοί, οπότε αν νιώσουν ότι τους έχεις παρεξηγήσει, θα σε παρατήσουν στο δευτερόλεπτο. Κι εσύ θα μείνεις εκεί, να αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά.

Λέων

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρεις για τους Λέοντες, είναι πως βρίσκονται σε διαρκές ψάξιμο. Πηγαίνουν από τη μία σχέση στην άλλη, πληγώνοντας κόσμο χωρίς καν να το πάρουν είδηση. Κι είναι τρομερά γοητευτικοί, οπότε δύσκολα θα τους πεις όχι.

Παρθένος

Ας είμαστε ξεκάθαροι, οι Παρθένοι δεν κάνουν σχέση με σκοπό να σε πληγώσουν. Θα το κάνουν, ωστόσο, επειδή ξέρουν τι θέλουν και θα σου βρίσκουν διαρκώς ψεγάδια. Αν νιώσουν ότι δεν τους προσφέρεις αυτό που τους αξίζει, θα φύγουν χωρίς συζήτηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.