ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Oι ημέρες που πρέπει να προσέξουμε πολύ μέσα στον Σεπτέμβριο


JTeam

1 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια: Oι ημέρες που πρέπει να προσέξουμε πολύ μέσα στον Σεπτέμβριο
Στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου έχουμε 7 ανάδρομους πλανήτες, γεγονός που θα φέρει τα πάνω - κάτω για τα ζώδια

Αστρολογικά είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος αυτή που διανύουμε. Μόλις περάσαμε μια ακόμη Υπερπανσέληνο και την ίδια στιγμή, βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία και 7 πλανήτες, με σημαντικότερους εκείνον της Αφροδίτης και του Ερμή.

Όλα αυτά δεν υποδηλώνουν ιδιαίτερη εύνοια και τύχη, και κάπως έτσι θα συνεχιστεί και ο Σεπτέμβρης. Μέχρι στιγμής είναι προτιμότερο να βαδίζετε με την ροή των πραγμάτων και να μην παίρνετε παρορμητικές και γρήγορες αποφάσεις. Πάρτε τον χρόνο σας, ζυγίστε τις καταστάσεις και δώστε έμφαση σε αυτές τις παρακάτω ημέρες του Σεπτέμβρη, οι οποίες χρειάζονται έξτρα προσοχή:

6 Σεπτεμβρίου: Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής συναντιούνται στο ζώδιο της Παρθένου σε σύνοδο. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε πολύ εύκολα να σημαίνει επιστροφές από το παρελθόν, επικοινωνιακά προβλήματα, και άτομα που θέλαμε να αποφύγουμε, αλλά ξαναεμφανίζονται στη ζωή μας. Είναι ακόμη σημαντικό να δώσουμε προσοχή ακόμη και σε μικρές καθημερινές συνήθειες, όπως στις μετακινήσεις και την οικονομική διαχείρηση.

15 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στην Παρθένο. Κάτι τέτοιο ακούγεται ιδιαίτερα θετικό, αλλά οι πρώτες και οι τελευταίες ημέρες μιας ανάδρομης πορείας είναι και οι πιο απαιτητικές. Επομένως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να σκεφτούμε καλά πριν μπούμε σε μια συζήτηση, γιατί οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν.

19 Σεπτεμβρίου: Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια αρκετά απαιτητική όψη που δείχνει δυσκολίες στην προσωπική ή επαγγελματική μας ζωή. Εκείνη την ημέρα, θα είμαστε πιο επιρρεπείς σε εξαπατήσεις, «μεγάλες προσδοκίες», λανθασμένες εκτιμήσεις και λάθη.

29 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Πρόκειται για το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο της Αφροδίτης στην πορεία της στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια όψη που δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια. Είναι πιθανό να είμαστε νευρικοί, ανήσυχοι ή να δημιουργούμε τσακωμούς στα ερωτικά μας από το πουθενά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS