ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια θα ζήσουν ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο - Η Αφροδίτη πλέον σε ορθή πορεία


JTeam

8 Σεπτεμβρίου 2023

Ποια ζώδια θα ζήσουν ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο - Η Αφροδίτη πλέον σε ορθή πορεία
Για ορισμένα ζώδια, έρχεται αέρας ανανέωσης στα ερωτικά

Το Σαββατοκύριακο που βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας, θα έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, το οποίο θα επηρεάσει ερωτικά και σχέσεις. Είναι το πρώτο ΣΚ, όπου μετά από καιρό, έχουμε την Αφροδίτη σε ορθή πορεία. Ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς, βρισκόταν ανάδρομος από την 22η Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα, και γνωρίζουμε καλά πως οι ανάδρομες πορείες των πλανητών δεν είναι και ότι καλύτερο.

Έχοντας όμως επιστρέψει σε ορθή πορεία, μας δίνονται ξανά οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες να κάνουμε μια νέα αρχή στη σχέση μας, αλλά και να χτίσουμε πιο σωστές βάσεις.

Τα ζώδια που θα έχουν ένα πιο ερωτικό Σαββατοκύριακο:

Κριός

H oρθόδρομη Αφροδίτη έρχεται για να σας βγάλει από τη σύγχυση και τα συναισθηματικά μπερδέματα που μπορεί να είχατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσατε αρκετές δυσκολίες στα ερωτικά σας από τέλη Ιουλίου ή να νιώσατε ότι δεν παίρνετε αυτό που σας αξίζει από τους άλλους. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χωρίσατε (έστω και προσωρινά), να αποστασιοποιηθήκατε από ένα πρόσωπο ή να ήρθατε αντιμέτωποι με διλήμματα. Από εδώ και στο εξής με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία θα αρχίσετε να είστε πιο συνειδητοποιημένοι, θα ξέρετε τι θέλετε στον έρωτα και θα έχετε επιτέλους εξελίξεις σε ζητήματα που δεν προχωρούσαν.

Λέων

Το προηγούμενο διάστημα για εσάς τους Λέοντες, ήταν κυρίως ένα διάστημα ενδοσκόπησης και αναθεώρησης. Διαπιστώσατε τι τελικά είναι για εσάς και τι όχι. Μπορεί ακόμη να μην έχετε πάρει καθοριστικές αποφάσεις, ωστόσο μετά την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία, τα πράγματα θα στρώσουν και θα βρείτε ξανά τις χαμένες ισορροπίες με το ταίρι σας. Ίσως να είχατε χάσει τον ενθουσιασμό σας, την όρεξη και τη διάθεση σας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βρείτε κοινές λύσεις, ή να προχωρήσετε σε μια νέα γνωριμία.

Αιγόκερως

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι θα επανέλθει η σεξουαλική διάθεση και θα νιώσετε την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία, θα έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε πιο σωστά και να σταματήσετε να έχετε δεύτερες σκέψεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η ορθόδρομη Αφροδίτη θα ευνοήσει επίσης τα οικονομικά ζητήματα της σχέσης σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS