ΖΩΔΙΑ

Αυτό το ζώδιο είναι ικανό να έχει παράλληλη σχέση και να μη καταλάβεις τίποτα


JTeam

9 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτό το ζώδιο είναι ικανό να έχει παράλληλη σχέση και να μη καταλάβεις τίποτα
Pexels
Έχεις αναρωτηθεί ποιο ζώδιο είναι ικανό να έχει παράλληλη σχέση; Σου έχουμε την απάντηση...

Το να κάνει κάποιος μια παράλληλη σχέση δεν το λες και εύκολο, ούτε φυσικά καλό αλλά συμβαίνει και πολλές φορές μάλιστα. Τα αίτια είναι πολλά αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι έχει την ευθύνη των πράξεων του, όποιος/α το επιλέγει. Ένα ζώδιο που μπορεί με περισσότερη ευκολία να έχει παράλληλη σχέση είναι ο Σκορπιός. Αν δεν τον ικανοποιεί ερωτικά η ήδη υπάρχουσα σχέση τότε αναζητά μια νέα περιπέτεια.

Ο Σκορπιός είναι αυθεντία στην διατήρηση της μυστικότητας και μπορεί πολύ εύκολα να μην σε βάλει σε υποψίες για το παρασκήνιο της ζωής του. Όμως θα το μάθεις μόνο αν τον «πιάσεις» στα πράσα, ή αν κάνεις κάτι αντίστοιχο, που τότε θα σου αποκαλύψει τις πράξεις του για να σε εκδικηθεί. Άλλωστε η εκδίκηση ξέρει καλά πως γίνεται και είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Jenny.Gr
Pexels



Ο Σκορπιός μπορεί να θέλει αποκλειστικότητα, όμως λατρεύει και το παράνομο, το απαγορευμένο και να έχει από παντού την απόλυτη προσοχή. Ο χρόνος που θα κρατήσει την παράλληλη σχέση δεν είναι πολύς, αφού μέσα του αισθάνεται και τύψεις. Βλέπει αυτή την δεύτερη σχέση σαν μια ευκαιρία ανανέωσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.