ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο τοξικό σου χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το ζώδιό σου


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτό είναι το πιο τοξικό σου χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το ζώδιό σου
pexels
Μπορείς να το μαντέψεις;

Μπορεί να πιστεύεις ότι διακρίνεσαι για τα θετικά σου χαρακτηριστικά αλλά τα άστρα προδίδουν το πιο τοξικό σου γνώρισμα με βάση το ζώδιό σου. Όσο κι αν το αρνείσαι, υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά που σε χαρακτηρίζει και μάλιστα ίσως να μη σου περνάει καν από το μυαλό.

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το πιο τοξικό σου χαρακτηριστικό, καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στο πόρισμα των αστρολόγων.

Το πιο τοξικό σου χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κριός: Σε λες και εγωιστή

Είσαι ο πρώτος του ζωδιακού και ίσως αυτό και μόνο, σε κάνει αρκετά εγωιστή. Θες να είσαι πρώτος σε όλα και δεν πρόκειται να αφήσεις στην άκρη καμία δική σου επιθυμία για τους άλλους.

Ταύρος: Δεν ζητάς ποτέ συγγνώμη

Το πιο τοξικό σου χαρακτηριστικό δεν είναι το πείσμα σου, (όπως πολλοί θα έλεγαν), αλλά το γεγονός ότι δεν ζητάς ποτέ συγγνώμη. Ακόμη κι αν έχεις κάνει κάποιο σοβαρό λάθος, δεν πρόκειται ποτέ να απολογηθείς.

Δίδυμοι: Παραποιείς την αλήθεια

Φημίζεσαι για το επικοινωνιακό σου χάρισμα αλλά υπάρχουν φορές που παραποιείς τα γεγονότα και την αλήθεια, μόνο και μόνο για να πείσεις τους άλλους.

Καρκίνος: Χειραγωγείς συναισθηματικά τους άλλους

Είσαι από τα πιο ευαίσθητα και ρομαντικά ζώδια και ακριβώς επειδή κινείσαι πάντα με το συναίσθημα, τείνεις συχνά να χειραγωγείς συναισθηματικά τους γύρω σου.

Λέων: Είσαι ναρκισσιστής

Η αγάπη που τρέφεις για τον εαυτό σου είναι από τα πιο υγιή στοιχεία αλλά μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ναρκισσισμό στην περίπτωση σου, αγαπητέ Λέοντα αφού θυσιάζεις τα πάντα για να είσαι το κέντρο όλων.

Παρθένος: Μπορείς εύκολα να ισοπεδώσεις τους άλλους

Η τελειομανία σου είναι αποτέλεσμα του αναλυτικού τρόπου σκέψης σου. Βρίσκεις παντού λάθη και ατέλειες και με το έξυπνο χιούμορ σου και το ταλέντο σου στην επικοινωνία, μπορείς άνετα να ισοπεδώσεις τους άλλους.

Ζυγός: Πυροδοτείς εύκολα εντάσεις

Δεν σου αρέσει να μπλέκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις οπότε ασυναίσθητα, πυροδοτείς εντάσεις και συγκρούσεις ανάμεσα σε άλλους.

Σκορπιός: Έχεις θέματα εμπιστοσύνης

Δεν εμπιστεύεσαι σχεδόν κανέναν και ψάχνεις αποδείξεις για τα πάντα μέχρει να πειστείς αλλά πάντα διατηρείς τις επιφυλάξεις σου.

Τοξότης: Θες να έχεις πάντα το πάνω χέρι

Με λίγα λόγια, ανταγωνίζεσαι ακόμη και τους φίλους σου και σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο σε όλα. Αν κάνουν κάτι αξιέπαινο, εσύ θα ψάχνεις τον τρόπο να κάνεις κάτι ακόμη καλύτερο.

Αιγόκερως: Εκμεταλλεύεσαι εύκολα τους άλλους

Θα έκανες τα πάντα για την εξουσία και την καριέρα και αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές, δεν διστάζεις να εκμεταλλευτείς τους άλλους.

Υδροχόος: Έχεις έλλειψη ενσυναίσθησης

Δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις τα συναισθήματα των άλλων με αποτέλεσμα τα άστρα να σε κατηγορούν για έλλειψη ενσυναίσθησης.

Ιχθείς: Διέπεσαι από κρυφό ναρκισσισμό

Σε αντίθεση με έναν Λέοντα, οι Ιχθείς έχουν κρυφό ναρκισσισμό. Θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής όσο κι αν το αρνούνται και αυτό είναι που κάνει τόσο τοξικό αυτό τους το χαρακτηριστικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.