ΖΩΔΙΑ

Τέλος η ανάδρομη πορεία του Ερμή - Τι ακολουθεί για τα ζώδια μέσα στο επόμενο διάστημα


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2023

Τέλος η ανάδρομη πορεία του Ερμή - Τι ακολουθεί για τα ζώδια μέσα στο επόμενο διάστημα
H ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο φτάνει στο τέλος της στις 15/09/2023

Όποτε μιλάμε για ανάδρομη πορεία ενός πλανήτη, γνωρίζεις ήδη πως οι συγκυρίες δεν είναι και οι πιο ευνοϊκές. Καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και αναβολές, είναι όσα κυριαρχούν κατά τη διάρκεια μιας ανάδρομης πορείας. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ανάδρομο πλανήτη Ερμή.

Όλα τα παραπάνω όμως, θα βελτιωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα καθώς ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη τροχιά του στην Παρθένο, έως τις 15/09 και οι καταστάσεις αλλάζουν, επηρεάζοντας όλα τα ζώδια.

Τι σημαίνει όμως αυτό για τα ζώδια και ποια επηρεάζονται περισσότερο;

Παρθένος

Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά απαιτητικό για εσάς τους Παρθένους, και οι καταστάσεις δεν ευνόησαν ιδιαίτερα τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως μια περίοδος σύγχυσης και ταλαιπωρίας φτάνει στο τέλος της, και μπορείτε να απολαύσετε την Νέα Σελήνη, η οποία σας έχει βάλει ήδη σε διάθεση ανανέωσης. Μη χάσετε αυτήν την καλή διάθεση να προχωρήσετε σε αλλαγές, να κάνετε νέα ξεκινήματα, και να εστιάσετε στην εμφάνιση σας ή σε οτιδήποτε σας φτιάχνει τη διάθεση. Από τις 15/09 που θα έχει επιστρέψει και ο Ερμής ορθόδρομος, είναι η στιγμή να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς, μια περίοδος εσωστρέφειας, ψυχολογικών αδιεξόδων ή επανεκτίμησης των προτεραιοτήτων σας και των στόχων σας, σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Ο ανάδρομος Ερμής είναι πιθανό να έφερε έντονο άγχος και στρες στην καθημερινότητα σας, ειδικά όσο βρισκόταν στο ζώδιο της Παρθένου. Ίσως υπήρξαν αγωνίες για τις εξελίξεις της ζωής σας, ή να προέκυψαν κάποια δυσάρεστα νέα. Όμως, δώστε λίγο ακόμη χρόνο στον εαυτό σας και θα δείτε πως τα πράγματα θα αρχίσουν σταδιακά να μπαίνουν σε μια καλύτερη πορεία. Αρκεί όμως να δείτε με ψυχραιμία τα πράγματα, να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις και να μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Σκορπιός

Η λέξη απρόοπτα, ίσως περιγράφει ιδανικά το προηγούμενο διάστημα για εσάς τους Σκορπιούς. Σε λίγες ημέρες όπου ο Ερμής θα βρίσκεται ξανά σε ορθή πορεία, θα μπορείτε να βάλετε ένα τέλος στις ασυνεννοησίες της καθημερινότητας, και να φτιάξετε ξανά την διάθεση σας, με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Θα ξεκαθαρίσουν επίσης οι στόχοι σας και θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της καριέρας σας. Η στήριξη που ψάχνατε καιρό τώρα από ανθρώπους του περιβάλλοντος σας θα είναι επιτέλους πιο εμφανής και θα σας καλύψει συναισθηματικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.