ΖΩΔΙΑ

3 ζευγάρια ζωδίων που έχουν την περισσότερη ερωτική εύνοια για το υπόλοιπο του 2023


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2023

3 ζευγάρια ζωδίων που έχουν την περισσότερη ερωτική εύνοια για το υπόλοιπο του 2023
@gabriellecaunesil / instagram
Οι συνδυασμοί ζωδίων που μπορούν να ταιριάξουν καλύτερα

Κάποιοι θα πουν πως όλα είναι θέμα χημείας. Κάποιοι άλλοι όμως, θα πουν πως όλα είναι θέμα αστρολογίας και ίσως συμφωνήσουμε λίγο περισσότερο με τους δεύτερους. Οι θέσεις των πλανητών, η ενέργεια τους, αλλά και οι όψεις που διαμορφώνονται στον Ουρανό, ίσως μας επηρεάζουν πολύ περισσότερο, απ' ότι περιμέναμε. Και μπορεί να διανύουμε τους τελευταίους μήνες του 2023, ωστόσο έχουμε ακόμη αρκετό χρόνο προκειμένου να βρούμε αυτό που τελικά επιθυμούμε για την συγκεκριμένη φάση της ζωή μας.

Για να μην ψάχνεις άδικα όμως, σου έχουμε βρει τα 3 ζευγάρια ζωδίων που θα έχουν την καλύτερη σύνδεση και την περισσότερη εύνοια για το επόμενο διάστημα. Εμείς απλά ελπίζουμε, να ανήκεις σε κάποιο από αυτά ή έστω να το αναζητήσεις:

Κριός με Τοξότη

Είναι και τα δύο, ζώδια της φωτιάς και παρά την εκρηκτικότητα τους, μπορούν να τα πάνε εξαιρετικά καλά. Και αυτό γιατί ο πλανήτης Άρης, για το υπόλοιπο του 2023, δίνει περισσότερο μια μαχητικότητα στα ζώδια και όχι τόσο εντάσεις και θυμό. Είναι πιθανό όλη η ενέργεια και η διάθεση που έχεις, να θες να την διοχετεύσεις στο να λύσεις καταστάσεις και προβλήματα και να μην δημιουργήσεις νέα. Πρόκειται για δυο προσωπικότητες, που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλο και να δημιουργήσουν ένα πολύ δυναμικό ζευγάρι. Η αυτοπεποίθηση του Κριού, και η περιπέτεια του Τοξότη, δημιουργούν ένα ιδανικό κλίμα για αξέχαστες εμπειρίες, αλλά και για καλοπέραση. Ο Άρης είναι με το μέρος σας, οπότε γιατί όχι να το δοκιμάσετε;

Δίδυμος με Λέων

Είναι γεγονός πως Δίδυμοι και Λέοντες έχουν έναν πολύ αυθόρμητο, φυσικό και δυνατό δεσμό. Είναι σαν να γνωρίζονται για χρόνια. Με κάποιο τρόπο θα μπορούσαν πολύ εύκολα να λύσουν τις διαφορές τους, αρκεί να βρίσκονται συγκεντρωμένοι στη λύση του προβλήματος, και όχι στο ίδιο το πρόβλημα. Από τη μια, ένας Λέων που χρειάζεται συνέχεια προσοχή και από την άλλη ένας φουλ επικοινωνιακός και γεμάτος ενέργεια Δίδυμος, που λατρεύει να φλερτάρει, θα μπορούσαν να είναι ιδανικοί ο ένας για τον άλλο. Η άνεση, αλλά και ο συναισθηματικός δεσμός που μπορεί να δημιουργηθεί ανάμεσα σε έναν Λέων και Δίδυμο, μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικός, ισχυρός και να κρατήσει χρόνια.

Αιγόκερως με Παρθένο

Αυτά τα δυο πρακτικά ζώδια, έχουν πολλά κοινά στοιχεία τα οποία μπορούν να τους φέρουν κοντά. Για την ακρίβεια, μπορούν να τους φέρουν πολύ κοντά. Θα μπορούσαν να αφοσιωθούν ο ένας στον άλλο, και να έχουν την άνεση να ασχοληθούν και με άλλες πτυχές της ζωής τους, χωρίς να χρειάζεται να «πέφτουν με τα μούτρα» στη σχέση τους. Ένας Αιγόκερως, και ένας Παρθένος, είναι δυο ζώδια που θέλουν γενικά τον χώρο και τον χρόνο τους, και ανάμεσα τους θα μπορούσε να υπάρξει ιδανική συνεργασία και κατανόηση. Η δυναμική ανάμεσα σε Παρθένο και Αιγόκερω, είναι πραγματικά μια από τις ιδανικές του αστρολογικού χάρτη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.