ΖΩΔΙΑ

Και όμως, αυτά τα 3 ζώδια κάνουν την χειρότερη πρώτη εντύπωση


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2023

Και όμως, αυτά τα 3 ζώδια κάνουν την χειρότερη πρώτη εντύπωση
Pexels
Ποια ζώδια κάνουν την χειρότερη πρώτη εντύπωση

Η πρώτη εντύπωση μετράει και όποιος πει το αντίθετο απλά κάνει λάθος. Ναι, σίγουρα μπορεί να πέσεις έξω, αλλά η πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσεις για κάποιον δύσκολα φεύγει και πάντα θα υπάρχει ένα μικρό «αγκάθι» στη σχέση σας.

Υπάρχουν λοιπόν κάποια ζώδια που είναι προικισμένα με το -οριακό- ταλέντο να γίνονται αγαπητά από την πρώτη στιγμή, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα που δυστυχώς όσο και αν προσπαθήσουν τις περισσότερες φορές οι πρώτη εντύπωση που αφήνουν είναι και η τελευταία. Σίγουρα δε δαγκώνουν, αλλά δε τους λες και χαρωπούς, συμπαθητικους, γλυκούς, καλοσυνάτους με την πρώτη. Αυτά τα ζώδια είναι 3 και θεωρούμε ότι όλοι πάνω κάτω γνωρίζουν ποια είναι, γιατί τους έχει τύχει μια τέτοια γνωριμία.

Jenny.Gr
Pexels

Κριός

Έντονη προσωπικότητα. Εξαιρετικά έντονη προσωπικότητα. Του αρέσει να κυριαρχεί στον χώρο και να μην αφήνει περιθώρια στους υπόλοιπους να τον αμφισβητήσουν ή να τον «καπελώσουν». Φωνάζει και αυτό ενοχλεί. Ναι, σίγουρα όχι μόνο αυτό.

Σκορπιός

Δεν μιλάει, κάθεται σε μια γωνιά και παρατηρεί. Εσύ αισθάνεσαι το αίμα να παγώνει στις φλέβες σου μόλις οι ματιές σας συναντηθούν και δεν θέλεις καν να του δώσεις το χέρι για να συστηθείτε. Δε του αρέσουν τα φώτα και θέλει να παραμένει στις σκιές και να βλέπει τι γίνεται γύρω του.

Αιγόκερως

Θα σου δώσει το χέρι, θα σου συστηθεί, αλλά μέχρι εκεί. Ένα βλέμμα θα σου ρίξει, τόσο παγωμένο όσο το νερό στο Ιόνιο Μάιο μήνα. Απόμακρος και σνομπ, ειδικά αν δεν κάνεις κάποια δουλειά του «επιπέδου» του ή γνωρίζει πως δεν έχει να κερδίσει κάτι από εσένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS