ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που παίρνουν αποφάσεις με βάση το συναίσθημα και όχι την λογική


JTeam

26 Σεπτεμβρίου 2023

3 ζώδια που παίρνουν αποφάσεις με βάση το συναίσθημα και όχι την λογική
Ποια ζώδια σκέφτονται πιο έντονα απ' όλους, με το συναίσθημα και όχι με τη λογική;

Την έχουμε ακούσει πολλές φορές αυτήν την ερώτηση: «Σκέφτεσαι με την καρδιά ή με το μυαλό;». Ορισμένοι θέλουν να βασίζονται στο μυαλό και μόνο. Πιστεύοντας ότι η λογική δεν κάνει λάθη, πως όλα είναι υπολογισμένα, και μπορείς να έχεις πιο σίγουρα αποτελέσματα. Από την άλλη, η επικράτηση της λογικής για ορισμένα άτομα, θα μπορούσε να ήταν εφιάλτης. Τα συναισθήματα είναι εκεί πιο έντονα από ποτέ, και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να τα αρνηθούν ή να τα αμφισβητήσουν.

Κανείς δεν μπορεί να σου πει, με βάση ποιο από τα δυο να πράττεις. Το σίγουρο είναι όμως, πως θέλουν μια ισορροπία και αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να το καταφέρεις. Πόσο μάλλον γι' αυτά τα 3 ζώδια, τα οποία σκέφτονται πρώτα με το συναίσθημα και σίγουρα αφήνουν σε δεύτερη μοίρα την λογική. Μπορεί να μην τους βγαίνει πάντα σε καλό, τουλάχιστον παίρνουν ρίσκα και τολμούν:

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος έχει για κυβερνήτη του τη Σελήνη, η οποία άλλωστε και συμβολίζει τα συναισθήματα και την συναισθηματική μας κατάσταση. Είναι ένα κατεξοχήν συναισθηματικό ζώδιο, το οποίο απλώς δεν μπορεί να λειτουργήσει με λογική. Ακόμη και τις φορές που θα το κάνει, το πιθανότερο είναι να υποφέρει. Όσο και η λογική να βγάζει νόημα, ένας Καρκίνος είναι πολύ πιθανότερο να επιλέξει να ακούσει το συναίσθημα του, και να πάρει αποφάσεις βασισμένες σε αυτό.

Λέων

Το ζώδιο του Λέοντα έχει μια ιδιαίτερη αστρολογική σύνδεση με την καρδιά, είτε σαν όργανο είτε σαν έδρα των συναισθημάτων, και οι εκπρόσωποί του την τιμούν σχεδόν πάντα. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους ενός Λέοντα είναι το να αισθανθεί συναισθηματικά κενός. Και αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί όταν πράττεις και σκέφτεσαι μόνο λογικά. Έτσι λοιπόν, προτιμάει να παίρνει ρίσκα και να ακολουθεί το συναίσθημα του, ζώντας την καθημερινότητα του στα άκρα, παρά να συμβιβαστεί με ήρεμες καταστάσεις όπου επικρατεί η λογική.

Κριός

Ως ζώδια της φωτιάς, είναι σχεδόν αδύνατο για έναν Κριό να σκεφτεί με βάση τη λογική του. Μπορεί να έχει χίλιους λόγους για να αποφύγει μια πράξη, ωστόσο αν η καρδιά του, «του το λέει», τότε δεν χωρούν δεύτερες σκέψεις. Σε καμία περίπτωση δεν αρέσει σε έναν Κριό να αυτοκαταπιέζεται και γι' αυτό, δεν κρατάει τίποτα μέσα του. Ό,τι και αν έχει θα το εκφράσει, ακόμη και αν λογική του, του λέει να μην το κάνει. Αρκετές φορές «θα καεί στη φωτιά του» με τις αποφάσεις του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν τον εμποδίζει από το να συνεχίσει ακολουθώντας την καρδιά του, χωρίς πολλές σκέψεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.