ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια γίνονται τα πιο τοξικά αφεντικά


JTeam

25 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτά τα ζώδια γίνονται τα πιο τοξικά αφεντικά
pexels
Μήπως το έχεις ήδη στην επαγγελματική σου ζωή;

Κανείς δεν πληρώνεται τόσο ακριβά για να κάθεται να υπομένει τοξικές συμπεριφορές στον χώρο που εργάζεται. Αυτό σημαίνει πως αν ο εργοδότης σου έχει έντονα κάποια από τα παρακάτω χαρακτηριστικά εξαιτίας του ζωδίου του, καλό είναι να αρχίσεις να κάνεις αιτήσεις για την επόμενη δουλειά.

Τα ζώδια που γίνονται τα πιο τοξικά αφεντικά

Κριός

Όταν βρίσκεται υπό πίεση, ο Κριός αποκτά εντελώς απρόβλεπτη συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα που συνεργάζονται μαζί του, δεν περνούν και τόσο καλά ενώ πρέπει να δέχονται κάθε παραλογισμό αυτού του ζωδίου κάθε φορά που θέλει να πετυχαίνει τους στόχους τους.

Λέων

Ακριβώς επειδή αδυνατεί να κάνει συμβιβασμούς, γίνεται από τους πιο τοξικούς managers. Αντιλαμβάνεται οποιαδήποτε κριτική σαν προσωπική επίθεση και δημιουργεί μονίμως αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει την πιο χειριστική συμπεριφορά όταν αναλαμβάνει μια ηγετική θέση. Δεν αφήνει κανένα συναίσθημα να φανεί, έχει πολλές ανασφάλειες και γι' αυτό ακριβώς κάνει gaslighting και έχει την πιο τοξική συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα του.

Υδροχόος

Όταν οι συνθήκες δεν είναι με το μέρος ενός Υδροχόου, τότε μπορεί να κάνει οποιαδήποτε θυσία μέχρι να γίνει το δικό του και σε θεωρεί πιόνι του. Αν έχεις λοιπόν αυτό το ζώδιο για αφεντικό σου, τότε θα έχεις συνηθίσει σε παράλογες συμπεριφορές που είναι αποτέλεσμα μιας ατέρμονης φιλοδοξίας να φτάσει όλο και πιο ψηλά με οποιοδήποτε κόστος.

Ιχθείς

Το ζώδιο αυτό κατέχει τον τίτλο της τοξικότητας όταν γίνεται αφεντικό και δεν μπορείς να προβλέψεις ποτέ τη συμπεριφορά του. Παίρνει ξαφνικές αποφάσεις και δεν μπορείς ποτέ να καταλάβεις πώς σκέφτεται και δρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.