ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν βγαίνουν ποτέ από το σπίτι χωρίς να περιποιηθούν την εμφάνισή τους


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2023

Τα ζώδια που δεν βγαίνουν ποτέ από το σπίτι χωρίς να περιποιηθούν την εμφάνισή τους
@oliviapalermo / instagram
3 ζώδια που συνδέονται άμεσα με τον πλανήτη της Αφροδίτης και δίνουν τρομερή έμφαση στο πως δείχνουν

Δεν γίνεται να μην έχεις παρατηρήσει πως ένας Παρθένος είναι απίστευτα οργανωτικός, του αρέσει να βοηθά και να προσφέρει στους κοντινούς του ανθρώπους, ή πως ένας Λέων για παράδειγμα, θα αφήσει να πάει χαμένη μια ευκαιρία για να αναδείξει τον εαυτό του και τα καλά του στοιχεία. Καλώς ή κακώς τα ζώδια έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που υπάρχουν έντονα στην προσωπικότητα τους. Και άλλοτε τα ενισχύουν, άλλοτε υπάρχουν εκεί και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να αναδειχθούν.

Η περιποίηση, η φροντίδα, η αισθητική και γενικά η καλή εμφάνιση είναι κάτι που ενδιαφέρει πολλά περισσότερα ζώδια απ' όσο περίμενες. Σίγουρα ένας Δίδυμος δεν ανήκει σε αυτά, καθώς αγαπάει την casual διάθεση και δίνει προτεραιότητα στο «εγκεφαλικό παιχνίδι», γνωρίζοντας πως είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι, άρα δεν χρειάζεται να επενδύσει τόσο και στην εμφάνιση του.

Αντιθέτως όμως, υπάρχουν 3 ζώδια, τα οποία έχουν στον πυρήνα τους την Αφροδίτη και πιθανότατα να λατρεύουν τις ρουτίνες περιποίησης, την χαλαρή ζωή και κυρίως δεν βγαίνουν ποτέ από το σπίτι τους απεριποίητοι ή χωρίς να έχουν προσέξει την εμφάνιση τους.

Ζυγός

Φημίζονται για το εξαιρετικό τους γούστο, και το εκλεπτυσμένο στιλ τους. Προσπαθούν να επιτυγχάνουν την ισορροπία και στις εμφανίσεις τους, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Οι ημέρες που θα τους δεις σε όχι και τόσο καλή εμφάνιση, είναι σπάνιες και συνήθως υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν θες να καταλάβεις πότε ένας Ζυγός δεν είναι και πολύ καλά, πρόσεξε πόσο περιποιείται τον εαυτό του ή την εμφάνιση του. Κυβερνούνται επίσης από την Αφροδίτη και αυτό που βλέπουν είναι πάντοτε σημαντικό για εκείνους, γι' αυτό και θέλουν να αντικρίζουν προσεγμένες και καλαίσθητες εμφανίσεις. Τόσο στους άλλους, όσο και στους ίδιους.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την κατηγορία. Οι Ταύροι είναι συνώνυμοι της πολυτέλειας και της φυσικής κομψότητας. Θέλουν πάντοτε να έχουν τα καλύτερα για την εμφάνιση τους, και εκτιμούν το καλό γούστο. Τους αρέσει να επενδύουν στον εαυτό τους και σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως επίσης τους αρέσει να φαίνονται, να μυρίζουν και να αποπνέουν κομψότητα και γοητεία.

Λέων

Το τολμηρό και ζωντανό στυλ τους κάνει να ξεχωρίζουν, καθιστώντας τους από τα πιο εντυπωσιακά και κομψά άτομα. Αγαπούν τα ακριβά αξεσουάρ, τα αρώματα που κάνουν την παρουσία τους επιβλητική και που τονίζουν την κυριαρχία τους. Θέλουν τα μαλλιά και το δέρμα τους να είναι λαμπερά και συνήθως έχουν σταθερές συνήθειες υγιεινής, σταθερούς κομμωτές και προϊόντα φροντίδας που εμπιστεύονται. Έχουν επίσης και πολύ καλή ικανότητα στο να διακρίνουν εύκολα τι τους πηγαίνει και τι όχι. Κάπως έτσι, ένας Λέων θα σκεφτεί πολύ καλά και στρατηγικά την εμφάνιση του και σπάνια θα βγει από το σπίτι του χωρίς να ελέγχει το πως δείχνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS