ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Οκτωβρίου 2023: 2 εκλείψεις, εποχή Σκορπιού και πολύ δράμα


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Οκτωβρίου 2023: 2 εκλείψεις, εποχή Σκορπιού και πολύ δράμα
Καλό και ευλογημένο μήνα να έχουμε από Δευτέρα

Νέος μήνας, νέος εσύ; Θα ΄θελες. Ο Οκτώβριος 2023 έρχεται, και δεν έρχεται ήρεμα. Με δύο εκλείψεις, θα φέρει το χάος, νέες αρχές, ιστορίες που θα τελειώσουν με δράμα. Τα αστρολογικά γεγονότα είναι πολλά και δεν πρέπει να τα αγνοήσεις.

Η εποχή του Ζυγού δεν έχει φύγει ακόμη, κι εσύ παραμένεις κοινωνικός, χαρούμενος, κάνεις νέους φίλους και τα πηγαίνεις καλά με όλους. Έλα, όμως, που στις 23 Οκτώβρη ξεκινά η παράξενη και όλο μυστήριο εποχή του Σκορπιού, λίγο πριν την έναρξη της οποίας θα αρχίσουν να σε τρώνε τα σκοτάδια σου.

Έρχονται κι εκλείψεις, φυσικά Στις 14 του μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές όλων - για να αρχίσει, όμως, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε δαίμονες που μας ταλαιπωρούν. Δύο εβδομάδες μετά, με ολική έκλειψη Σελήνης, θα ζήσεις drama. Σχέσεις θα τελειώσουν ξαφνικά κι απροειδοποίητα, θα μάθεις πράγματα που θα σε πληγώσουν, θα κάνεις μία νέα αρχή, την οποία δεν ζήτησες ποτέ. Προσπάθησε να ακούσεις το σύμπαν, όμως, και να μη έδρας παρορμητικά.

Εντωμεταξύ, η Αφροδίτη στην Παρθένο, από τις 8 Οκτώβρη, θα σε κάνει να αντιμετωπίσεις τα ερωτικά σου με τη λογική κι όχι με το συναίσθημα. Θα δεις τα πράγματα όπως είναι, μακριά από το συννεφάκι σου, πράγμα που θα σε προβληματίσει.

Στις 10 Οκτώβρη, επιστρέφει κι ο Πλούτωνας στην ορθή πορεία του. Δεν θα το καταλάβεις άμεσα - είναι, όμως, ο πλανήτης της εξέλιξης και της αλλαγής, οπότε θα επηρεάσει τα θεμέλια της ψυχής σου.

Γενικά, πάρε βαθιά ανάσα κι ετοιμάσου - σε περιμένουν δύσκολες καταστάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.