ΖΩΔΙΑ

30/9: Προσέξτε τις παρορμητικές κινήσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Σεπτεμβρίου 2023

30/9: Προσέξτε τις παρορμητικές κινήσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Λίγο μετά την χθεσινή Πανσέληνο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού κρατώντας ενεργά τα αιτήματά της. Κοντά στον Χείρωνα και σε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα φέρνει άλυτα θέματα στην επιφάνεια και διογκώνει την ανάγκη σας να δράσετε παρορμητικά χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, νέες ιδέες και δημιουργικές σκέψεις έρχονται από χτες για ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία ή/και τα οικονομικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, κάποια πράγματα μπορεί να μην γίνονται όπως τα θέλετε ωστόσο μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε εναλλακτικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, αυτή τη στιγμή μπορείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που σχετίζονται με τον προσωπική σας ζωή ή/και το σπίτι σας ευκολότερα από μια άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους μπορεί σήμερα να είναι καλή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, θέματα τα οποία νιώθατε πως σας έχουν εγκλωβίσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σιγά σιγά μπαίνουν σε μια σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, διάφορες δικές σας φορτίσεις ενδέχεται να είναι κινητοποιημένες αυτές τις ημέρες γι' αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη βρίσκεται ακόμη απέναντί σας φέρνοντας αντιφατικά μηνύματα σχετικά με προσωπικές ή/και επαγγελματικές σχέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία έχει έρθει από χτες στο προσκήνιο και προσπαθείτε να τη διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα σας αναζωογονήσει και θα περάσετε όμορφα είναι ιδιαίτερα έντονη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, προσωπικά σας ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολούν από χτες και θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για την αντικειμενικότητα της σκέψης σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ασχοληθείτε με επικοινωνιακά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μπορείτε σήμερα να δώσετε χώρο σε τομείς που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους και να περάσετε όμορφα και ευχάριστα μαζί τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.