ΖΩΔΙΑ

Eκλείψεις Οκτωβρίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο το επόμενο διάστημα


JTeam

6 Οκτωβρίου 2023

Eκλείψεις Οκτωβρίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο το επόμενο διάστημα
Ο φετινός Οκτώβρης, ένας από τους πιο καθοριστικούς μήνες του έτους

Όχι μια, αλλά δυο εκλείψεις μας περιμένουν το επόμενο διάστημα, φέρνοντας εξελίξεις, αλλά και καθοριστικές αλλαγές στην καθημερινότητα μας. Αν ασχολείσαι με την αστρολογία, θα γνωρίζεις πως οι εκλείψεις σηματοδοτούν το κλείσιμο ενός κύκλου και την σημασία να εξελισσόμαστε στην ζωή. Δυστυχώς το τέλος δεν είναι πάντα ευχάριστο, αλλά είναι όμως απαραίτητο.

Η πρώτη έκλειψη του μήνα πραγματοποιείται στις 14/10/2023, στην 21° του Ζυγού, που επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Την ίδια στιγμή έχουμε και μια Νέα Σελήνη, η οποία έρχεται να κάνει τα δεδομένα ακόμη πιο περίπλοκα.

Η δεύτερη έκλειψη έρχεται στις 28/10/2023 και είναι η τελευταία του έτους. Θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και είναι Σεληνιακή, γεγονός που φέρνει τα συναισθήματα μας σε μια σύγχυση. Πέρα από την έκλειψη όμως, έχουμε και Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία φέρνει αντιδράσεις και ξεσπάσματα. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως ο μήνας του Οκτωβρίου θα είναι έντονος και σίγουρα όχι εύκολος. Αλλά μέσα σε αυτά τα πλαίσια σκοπό είναι η εξέλιξη και η απαλλαγή από τοξικές καταστάσεις που δεν μας εξυπηρετούν πια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τις εκλείψεις του Οκτώβρη;

Κριός

Μπορεί από την φύση σας να είστε ένα ζώδιο το οποίο εστιάζει στο «εγώ» του, ωστόσο αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να εστιάσετε στο «εμείς». Η Ηλιακή έκλειψη στις 14/10 στο ζώδιο του Ζυγού είναι η δεύτερη έκλειψη κατά σειρά που πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας και να λάβετε υπόψη τις ανάγκες των άλλων. Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί για εσάς ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο όμως προϋποθέτει το κλείσιμο ενός κύκλου. Μέσα στον Οκτώβριο θα συνειδητοποιήσετε ποια σχέση μπορεί να πάει παρακάτω και ποια έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας κάνουν και να προχωρήσετε μπροστά.

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 28/10 πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Αυτή μάλιστα θα είναι και η τελευταία έκλειψη στο ζώδιο σας και αυτό σηματοδοτεί το οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου. Το κλίμα θα είναι αρκετά εκρηκτικό γύρω από αυτές τις ημέρες και οι συγκρούσεις με τους γύρω σας θα είναι αναπόφευκτες, ειδικά εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα προσπαθούσατε να συμβιβαστείτε με καταστάσεις που δεν σας γεμίζουν. Πιθανώς να καταπιέζετε επιθυμίες, ή να συνειδητοποιήσατε πως κάνατε κάποιες λανθασμένες επιλογές. Αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα για να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε, ακόμη και αν κάποτε το είχατε στο παρελθόν, αλλά το εγκαταλείψατε.

Ζυγός

Είναι πιθανώς ο γενέθλιος μήνας σας, αλλά και ένας μήνας ιδιαίτερα κρίσιμος για τους Ζυγούς. στις 14/10 θα φιλοξενήσετε στο δικό σας ζώδιο την Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη. Είναι η στιγμή να φύγετε από καταστάσεις και ανθρώπους που δεν σας αποδέχονται και να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, όσο και αν δες σας αρέσουν. Αυτή η έκλειψη λοιπόν θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που δεν έχετε τολμήσει ακόμα και να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα, αρκεί όμως να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και ανθρώπους που βγάζουν προς τα έξω την αρνητική σας πλευρά.



Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS