ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που είναι άτυχα στον έρωτα και δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο


JTeam

12 Οκτωβρίου 2023

3 ζώδια που είναι άτυχα στον έρωτα και δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο
Αυτά τα ζώδια και ο πλανήτης της Αφροδίτης, δεν τα πάνε και πολύ καλά

Μπορεί εμείς να μην έχουμε απαντήσεις σε όλα, αλλά η αστρολογία κάνει την δουλειά για εμάς. Η θέση των πλανητών, η ενέργεια που φέρνουν, καθώς επίσης και τα αστρολογικά φαινόμενα που καθημερινά πραγματοποιούνται, επηρεάζουν τα ζώδια και την εξέλιξη των γεγονότων.

Σύμφωνα λοιπόν με τα άστρα, υπάρχουν ορισμένα ζώδια, τα οποία δεν τα πάνε και τόσο καλά με τον πλανήτη της Αφροδίτης. Η Αφροδίτη είναι εκείνη που ορίζει τις σχέσεις στη ζωή μας, ερωτικές και προσωπικές, ενώ έχει και άμεση σχέση με την οικονομική ευμάρεια.

Όταν όμως η θέση του ζωδίου σου, δεν ευνοείται ιδιαίτερα από τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς, τότε ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τα οποία ενδεχομένως να έχουν μια έξτρα δυσκολία σε ό,τι αφορά τα ερωτικά θέματα. Ποια ζώδια λοιπόν φαίνεται να μην ευνοούνται ιδιαίτερα στα ερωτικά τους;

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός μπορεί πολύ εύκολα να πάρει αυτό που θέλει, και να έχει κατακτήσεις. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα δεσμευτεί εύκολα, ή πως θα βρει ένα ταίρι που τον εξιτάρει στον βαθμό που θέλει. Η φύση τους είναι κάπως αυτοκαταστροφική, και πάντοτε ζητάν κάτι που δεν μπορούν να έχουν. Συχνά έλκονται από τοξικούς συντρόφους, και τους εξιτάρει πολύ μια όχι και τόσο εύκολη ερωτική συνθήκη. Είναι επίσης κτητικοί και ζηλιάρηδες με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται πολύ στο να χτίσουν μια υγιής και ήρεμη σχέση. Κάπως έτσι, τα πάντα στον έρωτα για έναν Σκορπιό, έχουν ημερομηνία λήξης.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν θα ενδιαφερθούν εύκολα για τα ερωτικά τους. Ο ρομαντισμός και ο έρωτας δεν είναι στις προτεραιότητες τους, και συνήθως απλώς ψάχνουν ένα ταίρι, το οποίο θα ενισχύσει την εικόνα τους και θα τους προσφέρει κύρος. Έχουν την τάση να δημιουργούν επιφανειακές σχέσεις, και να εστιάζουν στην καριέρα τους, αφήνοντας στην άκρη όλες τις υπόλοιπες πτυχές της ζωής τους. Δεν επενδύουν στον έρωτα και εκείνος με τη σειρά του, τους αφήνει στην άκρη. Ό,τι δίνεις -παίρνεις σε αυτή τη ζωή.

Υδροχόος

Είναι πολύ πολύπλοκα ζώδια οι Υδροχόοι και σπάνια θα βγάλεις άκρη μαζί τους. Η ψυχοσύνθεση τους έχει λίγο απ' όλα και συχνά αυτό τους οδηγεί στο να μην ξέρουν τι θέλουν. Στο να είναι μπερδεμένοι και τελικά να έχουν τάσεις φυγής και να τα εγκαταλείπουν όλα από την πρώτη στιγμή. Ακόμη είναι δύσκολο να κρατήσεις το ενδιαφέρον ενός Υδροχόου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλουν τον δικό τους χώρο και χρόνο και οι συνθήκες θα πρέπει να είναι ιδανικές για να αποφασίσουν να μπουν σε μια σχέση. Ωστόσο ξεχνούν πως ιδανικές συνθήκες δεν υπάρχουν και η ανάγκη τους για ανεξαρτησία τους κρατά μακριά από συντρόφους και δεσμεύσεις.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.