ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (23-29/10)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

22 Οκτωβρίου 2023

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (23-29/10)
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 23-29/10 για κάθε ζώδιο

Μία εβδομάδα με έντονη κινητικότητα καθώς η δεύτερη έκλειψη του μήνα κλείνει έναν κύκλο γεγονότων που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2022. Η διάθεσή μας αυτή την εβδομάδα μας κάνει όλους να εκφράσουμε τις αλήθειες που κρύψαμε καιρό μέσα μας, με έντονη αυτοπεποίθηση -αλλά και λίγο εκνευρισμό.

Κριός

Στις 24 Οκτωβρίου έχεις μία σπουδαία ευκαιρία να κλειδώσεις διακανονισμούς αναφορικά με χρέη και λογαριασμούς, ενώ στις 28 Οκτωβρίου η έκλειψη σε βοηθάει να βρεις μια καινούργια πηγή εισοδήματος που θα έρθει ως μάννα εξ ουρανού να βοηθήσει πολυ τον προϋπολογισμό σου.

Παράλληλα με την πεζή καθημερινότητα που σε κάνει να ασχοληθείς με τα οικονομικά, σειρά παιρνει και η ερωτική σου ζωή που θα έχει έντονες και ευχάριστες εξελίξεις. Η εβδομάδα κλείνει με παθος και το θερμόμετρο ανεβαίνει στην ερωτική σου δραστηριότητα.

Ταύρος

Ειδικότερα αν ανήκεις στο πρώτο ή δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα έχεις έντονες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στον τομέα της ερωτικής σου σχέσης. Αν είσαι δεσμευμένος θα τεθούν θέματα επί τάπητος για διόρθωση της σχέσης με τη μορφή έντονων συζητήσεων, όπου θα ακουστούν σοβαρές αλήθειες ειδικότερα προς το Σαββατοκύριακο.

Αν είσαι αδέσμευτος, το σενάριο είναι πολύ καλό γιατί θα έχεις άπλετες ευκαιρίες για μία νέα σχέση που θα σου φέρει ενθουσιασμό και συναισθηματική ανανέωση.

Δίδυμοι

Ναι, δεν θα στο κρύψω, δεν είναι και η πιο ερωτική σου εβδομάδα αυτή καθώς στο βασικό μενού βρίσκονται οι στόχοι καριέρας που επιτυγχάνονται στις 24 Οκτωβρίου με κάποια προαγωγή ή κάποια αλλαγή εργασιακής θέσης που επιθυμούσες καιρό.

Η έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου έρχεται να σου θυμίσει δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να αποβάλλεις από τη ζωή σου οτιδήποτε τοξικό, είτε άνθρωπο είτε κατάσταση, και να πορευτείς με μια εκκαθάριση από πηγές άγχους. Το δεύτερο που τονίζει επιτακτικά τα αστρολογικό σκηνικό είναι να προσέξεις την υγεία σου και να κάνεις ένα restart ευεξίας.

Καρκίνος

Στα πολύ καλά νέα είναι ότι ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σημαίνει αυτομάτως για σένα ότι θα ξυπνάς με μία πιο flirty και ερωτική διάθεση προς τον κόσμο γύρω σου. Αν είσαι αδέσμευτος δεν αποκλείεται τώρα μία γνωριμία η οποία θα έχει καλές προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε σχέση. Αν είσαι γονιός ή θελεις να αποκτήσεις έναν απόγονο, τότε κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί στον τομέα αυτόν, επίσης αυτή την εβδομάδα!

Η έκλειψη έρχεται να σου θυμίσει ότι πρέπει να διασκεδάζεις που και που και να το ρίχνεις έξω.

Λέων

Είναι μία πολύ σημαντική εβδομάδα για σένα, όχι πολύ εύκολη, καθώς θα υπάρξουν ζητήματα που θα σε κουράσουν μέχρι να τα λύσεις αλλά θα έχεις στο τέλος εποικοδομητικά αποτελέσματα. Στις 24 Οκτωβρίου καταφέρνεις να αποπληρώσεις ένα χρέος που αφορά το σπίτι και την οικογένεια.

Η έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου απαιτεί αυξημένη προσοχή στις επαγγελματικές σου επαφές, καθώς εκεί θα υπάρξουν ίντριγκες με τον εκνευρισμό να είναι διάχυτος. Δώσε λίγο παραπάνω παρουσία και στον τομέα σπίτι-οικογένεια, γιατί και από εκεί θα έχεις παράπονα για την υπερβολική κατανάλωση χρόνου σου στην καριέρα.

Παρθένος

Ναι είσαι από τους τυχερούς που δεν βάλλεται από την έκλειψη, μη σου πω κιόλας ότι σου φέρνει και ευχάριστα νέα σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών υποθέσεων αλλά και κοινωνικοποίησης. Βρίσκεσαι στο έπακρο της εξωστρέφειας και τώρα νέες επαφές μπαίνουν στην ατζέντα σου. Δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να υπογράψεις κι ένα πολύ σημαντικό συμβόλαιο.

Το καλύτερο στο αφήνω για το τέλος καθώς η 24η Οκτωβρίου σου δίνει μία ευκαιρία να δημιουργήσεις μία ερωτική σχέση που μέχρι τώρα ήταν σε επίπεδο πλατωνικό και επικοινωνιακό.

Ζυγός

Στις 24 Οκτωβρίου μπορείς να επιτύχεις την αύξηση των εισοδημάτων σου από μία νέα πηγή εργασίας. Μια καλή και πειστική συζήτηση με το αφεντικό σου, ωστόσο, μπορεί να σου προσφέρει και μία αύξηση. Έτσι όμως όπως παίρνεις την αύξηση, έτσι θα κληθείς να αποπληρώσεις και χρέη, ειδικότερα από τη μέση της εβδομάδας.

Δεν αποκλείεται τα θέματα οικονομικής φύσης που θα προκύψουν να είναι και υποχρεώσεις τρίτων και όχι εξ ολοκλήρου δικά σου, όμως οι λύσεις θα έρθουν ακόμα κι αν υπάρξει μια κούραση μετά από πολλές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις για συμφωνία και διακανονισμό.

Σκορπιός

Αν είσαι δεσμευμένος τώρα θα συζητήσεις ό,τι κρατούσες κάτω από το χαλάκι τόσο καιρό με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων με το ταίρι σου. Το σενάριο να σταματήσεις να πληγώνεσαι από συμπεριφορές με την απόφαση ενός χωρισμού, υπάρχει κι αυτό ως εξέλιξη.

Αν είσαι αδέσμευτος τα νέα είναι καλύτερα, καθώς η εβδομάδα και ειδικότερα η 24η Οκτωβρίου δίνει πολλές ευκαιρίες για τη δημιουργία μιας σχέσης που θα έχει έντονο το επικοινωνιακό στοιχείο. Μια νέα εποχή ξεκινά τώρα για σενα που τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν την άνοιξη του 2024.

Τοξότης

Από αυτή την εβδομάδα ξεκινά ο Ήλιος από τον Σκορπιό να σε κάνει λίγο πιο εσωστρεφή και θες να βρεθείς μακριά από τον κόσμο για να βρεις τι σου φταίει. Θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο παραπάνω την υγεία σου, καθώς οι αυξημένοι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορεί να έχουν ρίξει λίγο το ανοσοποιητικό σου σύστημα.

Για έναν περίπου μήνα θα προσπαθήσεις να βγάλεις από τη ζωή σου οτιδήποτε είναι τοξικό και σου ρουφάει ενέργεια, κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα ανθρώπων και καταστάσεων ώστε από τον μήνα των γενεθλίων σου να επανέλθεις δριμύτερος.

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα πραγματικά είναι ένα δώρο για σένα, καθώς η έκλειψη όχι απλά δε σε ενοχλεί αλλά σε ευνοεί κιόλας. Βγαίνεις από το καβούκι σου και βρίσκεσαι στις κοινωνικές επάλξεις γνωρίζοντας νέα άτομα που μπορεί να σε βοηθήσουν προσωπικά αλλά και επαγγελματικά.

Η 24η Οκτωβρίου είναι ένα αστρολογικό διαμαντάκι για σενα αν θέλεις να υπογράψεις μία συμφωνία για την υλοποίηση ενός μεγάλου στόχου σου! Θα πάει καλα αυτο! Αν είσαι αδέσμευτος, η έκλειψη σε βοηθά να αλλάξεις σενάριο στα ερωτικά σου, ενώ αν είσαι δεσμευμένος μην αποκλείεις τώρα και το νέο μιας εγκυμοσύνης!

Υδροχόος

Ναι δεν ασχολείσαι με κάτι άλλο πέραν των επαγγελματικών σου, των οικονομικών σου και των υποχρεώσεων του σπιτιού αυτή την εβδομάδα. Σε αυτή τη θεματολογία όμως κερδίζεις έδαφος στις 24 Οκτωβρίου, όπου εκεί έρχεται μία αύξηση μισθού από τη δουλειά σου ή παίρνεις κάποιο μπόνους.

Να σε ενημερώσω βέβαια πως παρόλο που θα έχεις θετικό αποτέλεσμα σε ό,τι προσπαθήσεις, αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετό εκνευρισμό, ίντριγκα και παρεξηγήσεις στους τομείς καριέρα και οικογένεια. Ναι, δε θα κυλήσει αναίμακτα.

Ιχθύες

Στις 24 Οκτωβρίου κλείνεις μία συμφωνία σε κάποιο νομικό ζήτημα με όρους υπέρ σου. Παράλληλα κάποιο εκπαιδευτικό πλάνο μπαίνει στο πρόγραμμά σου με έναν νέο κύκλο σπουδών να εμφανίζεται, με σοβαρή πιθανότητα να προσανατολίζεσαι προς το εξωτερικό.

Βρίσκεσαι από αυτή την εβδομάδα και για έναν μήνα σε μια επικοινωνιακή ρέντα και αυτό δημιουργεί και εύνοια σε θέματα δουλειάς αλλά και σε αύξηση των γνωριμιών σου. Απολαμβάνεις μια πιο ήρεμη και φιλοσοφημένη διάθεση αυτό το διάστημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.