ΖΩΔΙΑ

Τα πιο αντιδραστικά ζώδια - Το «όχι» τους εξωθεί στα άκρα


JTeam

21 Οκτωβρίου 2023

Τα πιο αντιδραστικά ζώδια - Το «όχι» τους εξωθεί στα άκρα
pexels
Τα 3 ζώδια που γίνονται έξαλλα αν τους πεις «όχι» και αντιδρούν άσχημα

Σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει «όχι» και «μη». Σε κανέναν δεν αρέσει να συμβιβάζεται και να μπαίνει σε καλούπια. Συμβαίνει όμως, δεν ζούμε σαν μοναχικοί λύκοι να κάνουμε ό,τι θέλουμε συνεχώς, χωρίς καμία επίπτωση. Ζούμε σε μια κοινωνία, σε μια οικογένεια, έχουμε μια δουλειά και οπότε αυτομάτως όλοι μας ακολουθούμε κάποιους γραπτούς και άγραφους κανόνες.

Όμως υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία είναι γεννημένα επαναστάτες, κάποια ζώδια που δεν αντέχουν να μην κάνουν το δικό τους και που «τρελαίνονται» μόλις ακούσουν «όχι» και «μη». Αντιδρούν και δεν ανέχονται υποδείξεις. Μάλλον γνωρίζεις για ποια μιλάμε, αφού κάνουν αισθητή την παρουσία τους και δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους αν δεν περάσει το δικό τους.

Jenny.Gr
pexels

Ας τα δούμε όμως:

Υδροχόος

Ο επαναστάτης από κούνια. Με πλανήτη κυβερνήτη τον Ουρανό, τον πλανήτη της έκπληξης, της καινοτομίας και της επανάστασης τι περιμένεις; Φυσικά και θα κάνει «χαμό» αν δεν συμφωνεί με κάτι ή του απαγορευτεί κάτι χωρίς εξηγήσεις. Μεγάλες και ηχηρές εκρήξεις συμπεριλαμβάνονται.

Κριός

Ο έτοιμος για καβγά. Ο Κριός είναι γενικά πολύ έτοιμος να τσακωθεί, οπότε αν του δώσεις και την αιτία, τότε το κάνεις πάρα πολύ εύκολο. Φουντώνει στο λεπτό και τον ακούνε για πολλά τετράγωνα μακριά. Το «όχι» είναι το κόκκινο πανί του.

Ταύρος

Πιο πεισματάρης, πεθαίνεις. Αν σε αυτό το ζώδιο φέρεις αντίρρηση, τότε ετοιμάσου για μαραθώνιο διαπραγματεύσεων και εκρήξεων θυμού. Αν βάλει κάτι στο μυαλό του και του το απαγορεύσουν, δεν υπάρχει γυρισμός. Μπορεί να κάτσει να το συζητήσει μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS