ΖΩΔΙΑ

Tυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο


JTeam

22 Οκτωβρίου 2023

Tυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο
@madelame/instagram
Μια αστρολογική όψη που ανεβάζει τη διάθεση και φέρνει ανανέωση

Ο Οκτώβριος αστρολογικά δεν είναι και ο καλύτερος μήνας, αφού βρισκόμαστε σε μεσοδιάστημα εκλείψεων και το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να έχουμε μερικές στιγμές έρωτα, ευτυχίας, τύχης και εύνοιας.

Τέτοιες στιγμές είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε σήμερα, αφού στις 22/10/2023 η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο. Αυτή η θετική όψη έρχεται να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο, να ανανεώσει την διάθεση και να μας χαρίσει ευκαιρίες στο ερωτικό κομμάτι και όχι μόνο.

Κυρίως όμως επηρεάζονται θετικά, τα παρακάτω 3 ζώδια:

Tαύρος

Οι τελευταίοι μήνες για εσάς τους Ταύρου ήταν ιδιαίτερα έντονοι, απογοητευτικοί και δύσκολοι. Ωστόσο τώρα είναι η στιγμή που χάρη στον κυβερνήτη σας, μπορείτε να βρείτε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση και να νιώσετε και πάλι καλά με τον εαυτό σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει τύχη και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να ενισχύσετε την γοητεία σας.

Παρθένος

Άκρως ευνοϊκό θα είναι και για εσάς το συγκεκριμένο τρίγωνο, και μάλιστα επηρεάζει θετικά κάθε πτυχή της ζωής σας. Έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, η όψη με τον Διά φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο στο προσωπικό όσο και στο επαγγελματικό κομμάτι. Η γοητεία σας θα είναι έντονη, γι’ αυτό προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες στο έπακρο.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερη εύνοια υπάρχει σήμερα και για εσάς τους Αιγόκερους. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σας χαρίζει αισιοδοξία, θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση. Είναι η στιγμή να επιχειρήσετε όσα θέλετε να κάνετε σε προσωπικό και επαγγελματικό κομμάτι, ενώ την ίδια στιγμή ευνοούνται έντονα οι σπουδές, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια και οι επαφές με ανθρώπους στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.