ΖΩΔΙΑ

Ξεκίνησε η Σεληνιακή έκλειψη - Για ποιους έρχονται δύσκολες ερωτικές αποφάσεις


JTeam

27 Οκτωβρίου 2023

Ξεκίνησε η Σεληνιακή έκλειψη - Για ποιους έρχονται δύσκολες ερωτικές αποφάσεις
Όσα πρέπει να ξέρες για ένα από τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς

Την αυριανή ημέρα κορυφώνεται ένα από τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς. Πρόκειται για την Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, την οποία θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό.

Γνωρίζουμε ήδη πως οι εκλείψεις συμβολίζουν τις οριστικές αλλαγές. Το κλείσιμο ενός κύκλου, και το άνοιγμα ενός νέου. Είναι η ιδανική στιγμή για να κλείσουμε οριστικά καταστάσεις, να φύγουμε από τοξικές σχέσεις και να απομακρυνθούμε από ανθρώπους που δεν μας ευνοούν.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως είναι ένα διάστημα στο οποίο καλούμαστε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις στα ερωτικά και οικονομικά μας, και να κάνουμε αλλαγές προς το καλύτερο. Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, της υπερβολής και της επέκτασης, οπότε μπορεί να μεγεθύνει με κάποιον τρόπο τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν ή τα συναισθήματα μας και οι αντιδράσεις μας να είναι υπερβολικές.

Επίσης, η έκλειψη είναι σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Άρη που βρίσκονται σε σύνοδο στον Σκορπιό και τα λόγια και οι πράξεις σας θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο, οπότε θα πρέπει να μετράμε την κάθε κουβέντα γιατί θα έχει ειδικό βάρος. Καλό είναι να μην παίζετε παιχνίδια με τις λέξεις και τα συναισθήματα, να μην τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα και μη δραματοποιείτε τις καταστάσεις, διότι τα πράγματα μπορεί να πάρουν πολύ κακή τροπή. Επιλέξετε με σύνεση τις μάχες που θα δώσετε και να θυμάστε ότι πολλές φορές η καλύτερη δράση δεν είναι η αντίδραση, αλλά η αποστασιοποίηση και η απομάκρυνση.

Το θέμα είναι να μην είμαστε ξεροκέφαλοι και παρορμητικοί, διότι μόνοι μας θα δημιουργούμε τα προβλήματα. Τέλος, μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να αποκαλυφθούν μυστικά ή απόπειρες χειραγώγησης από πρόσωπα εξουσίας.

Tαύροι Λέοντες και Σκορπιοί, οφείλουν να δείξουν την μεγαλύτερη προσοχή, καθώς είναι εκείνοι που δεχθούν πιο έντονα την επιρροή της συγκεκριμένης έκλειψης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.