ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου - Κριός, Καρκίνος, και Τοξότης στα καλύτερα τους


JTeam

2 Νοεμβρίου 2023

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου - Κριός, Καρκίνος, και Τοξότης στα καλύτερα τους
Ο Νοέμβριος έρχεται να ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις στα ερωτικά μας, αλλά δεν αποκλείεται να φέρει και έντονες συγκρούσεις

Το ξεκίνημα του Νοεμβρίου δεν θα είναι και πολύ βοηθητικό και ξεκάθαρο, ειδικά για το ζώδιο των Διδύμων, των Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων. Στα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του μήνα, τα οποία επηρεάζουν άμεσα την ερωτική κατάσταση και διάθεση των ζωδίων, είναι η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04/11/2023. Αυτό σημαίνει πως το το τοπίο είναι θολό και μπορεί να εξιδανικεύσουμε ανθρώπους και καταστάσεις.

Ωστόσο, στις 06/11/2023 κορυφώνεται η πιο ερωτική όψη του μήνα, δηλαδή το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Το πάθος θα εκτοξευτεί στα ύψη και μπορεί να αναζωπυρωθεί μια ερωτική ιστορία ή να ξεκινήσει μια καινούρια. Επίσης με την Αφροδίτη στον Ζυγό για το μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου, θα μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω την επικριτική διάθεση και θα είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε υποχωρήσεις για να βρούμε μια μέση λύση στα προβλήματα.

Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο στα ερωτικά τους, για τον μήνα Νοέμβριο:

Κριός

Ο Νοέμβριος κρύβει ευχάριστες εξελίξεις για τις σχέσεις σας και την προσωπική σας ζωή, αφού από τις 08/11 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε την ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας, και να βρείτε κοινές λύσεις με τον σύντροφο σας. Πιθανώς να είχατε πάρει αποστάσεις από ένα πρόσωπο που σας ενδιέφερε το τελευταίο διάστημα, αλλά τώρα είναι επιτέλους η στιγμή να πέσουν οι τόνοι και να έρθετε και πάλι κοντά. Στις 13/11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα τονώσει τη λίμπιντο και τη σεξουαλικότητα σας, αλλά μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και να μην εμπλακείτε σε απαγορευμένες ιστορίες που μπορεί να αποκαλυφθούν.

Καρκίνος

Ο Νοέμβριος σας καλωσορίζει με τον καλύτερο τρόπο, αφού το τρίγωνο το Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 06/11 υπόσχεται έντονα πάθη και καυτές ερωτικές συναντήσεις. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο ή για να εξομολογηθείτε βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως να κάνετε μια γνωριμία που με κάποιο τρόπο θα σας αγγίξει σε βάθος. Στις 13/11 η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού σάς καλεί να κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς μπορεί να μπείτε σε μία καινούρια ερωτική περιπέτεια. Αν όμως είστε μέσα σε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί, δεν θα διστάσετε να κόψετε δεσμούς.

Τοξότης

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας για εσάς. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να εκφραστείτε με περισσότερη ειλικρίνεια και να πείτε όλα όσα μπορεί να καταπιέζετε εδώ και καιρό. Επιπλέον, οι νέες γνωριμίες και οι κοινωνικές επαφές είναι μέσα στο παιχνίδι των ημερών, επομένως μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Στις 15/11 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να επιλύσετε παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα, να βγείτε ραντεβού ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Από τις 24/11 ο Άρης εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σας χαρίζει έξτρα ενέργεια θάρρος, τόλμη και αποφασιστικότητα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.