ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (6/11-12/11)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

4 Νοεμβρίου 2023

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (6/11-12/11)
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 6/11 - 12/11 για κάθε ζώδιο

Μία εβδομάδα η οποία ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου, καθώς τα αστέρια δείχνουν το καλό τους πρόσωπο με εύνοια στα ερωτικά και στα οικονομικά. Έντονο θα είναι και το ρομαντικό το στοιχείο στις επαφές μας αλλά και το φιλανθρωπικό. Από τις 10 Νοεμβρίου, το ωραίο κλίμα χαλάει και το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει τάση παρεξηγήσεων και ξαφνικών δύσκολων γεγονότων που μπορεί να φέρουν εκνευρισμό, αναταραχές, προστριβές με κοντινά μας πρόσωπα αλλά και ανατροπές.

Κριός

Στις αρχές της εβδομάδας, ένα χαρούμενο νέο έρχεται από τον τομέα της εργασίας σου με μία επιβράβευση κόπων και στόχων, η οποία πέρα από ακμαίο ηθικό, θα ενισχύσει και το πορτοφόλι σου

Στις 7 και 9 Νοεμβρίου έχεις ευκαιρίες να διακανονίσεις χρέη που σε είχαν αγχώσει καιρό τώρα ή επισης θα κληθείς να ασχοληθείς με κληρονομικά ζητήματα της ή οικογενειακές επενδύσεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σε βοηθάει πάρα πολύ για τον επόμενο μήνα στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να σου χτυπήσει την πόρτα μια σημαντική γνωριμία, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεωθεί με πάθος η σχέση με το ταίρι σου.

Ταύρος

Αν είσαι αδέσμευτος και, πιο συγκεκριμένα, Ταύρος του τρίτου δεκαημέρου, τότε οι 6, 7 και 9 Νοεμβρίου σου προσφέρουν ευκαιρίες για μια πολύ δυνατή ιστορία στα ερωτικά σου που θα έρθει για σε συνεπάρει.

Το Σαββατοκύριακο, όμως, γίνεται καπνός η συναισθηματική εύνοια και φέρνει έντονη τάση για τσακωμούς και παρεξηγήσεις, όχι μόνο με το ταίρι σου, αλλά και με το φιλικό σου περιβάλλον. Να έχεις τον νου σου, να προσέχεις τι λες και πως το λες γιατί το κλίμα θα μυρίζει μπαρούτι γενικώς.

Στα καλά νέα της εβδομάδας, από τις 8 Νοεμβρίου και για έναν μήνα, θα γίνει πιο ευχάριστη η καθημερινότητα στη δουλειά σου και θα ασχοληθείς παραπάνω με την ευεξία του σώματος σου - γυμναστήρια, διατροφή και τα λοιπά.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα μέχρι και τις 9 του μήνα ξεκινάει υπέροχα και σου φέρνει ευχάριστα γεγονότα στον τομέα του σπιτιού οπου τώρα βρισκεις λύσεις σε χρόνια ζητηματα οικογενοιακων χρεών που σε άγχωναν καιρό. Παράλληλα ευχάριστα νέα θα έχεις και στην καριέρα σου όπου κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις ή επικοινωνίες τώρα φαίνεται να φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και με το οικονομικό υπόβαθρο που θες!

Το Σαββατοκύριακο όμως φαίνεται πάρα πολύ ζόρικο και σε καλεί να προσέξεις τις μετακινήσεις σου, την οδήγηση σου αλλά και τις διαπροσωπικές του σχέσεις καθώς θα είσαι ετοιμοπόλεμος λεκτικά και προς το ταίρι σου αλλά και προς συναδέλφους και εργασιακό περιβάλλον!

Καρκίνος

Η πρόβλεψη αυτής της εβδομάδας είναι ξεκάθαρα σκωτσέζικο ντους. Μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου, ζεις στο λιβάδι του έρωτα και απολαμβάνεις νέες γνωριμίες με υπέροχες προοπτικές, αν είσαι αδέσμευτος, ή ανανεώνεις επιτυχημένα τον έρωτά σου, αν είσαι δεσμευμένος ή παντρεμένος.

Παράλληλα, η Αφροδίτη που περνάει στο ζώδιο του Ζυγού θα σε ευνοήσει πολύ σε θέματα που έχουν να κάνουν με μία μετακόμιση, μια αγορά ακινήτου ή τη διακόσμηση και ανακαίνιση του σπιτιού σου.

Το Σαββατοκύριακο, να προσέχεις αρκετά την υγεία σου και τις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, πρόσεχε και τις ερωτικές και φιλικές σου σχέσεις, γιατί μικρές παρεξηγήσεις μπορούν να φέρουν μεγάλες εντάσεις.

Λέων

Από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου, τα άστρα συνωμοτούν για να βελτιωθεί ο τομέας της εργασίας σου που τόσο πολύ σε απασχολεί αυτό το φθινόπωρο. Ναι, εδώ έχεις νίκες στην καριέρα, οι οποίες μεταφράζονται και σε αύξηση μισθού ή bonus. Δεν αποκλείεται τώρα να υπάρξει και ένα έξτρα εισόδημα από μία συμπληρωματική εργασία.

Παράλληλα, θετικά νέα έχεις και στον τομέα που αφορά το θέμα σπίτι. Αν θέλεις τώρα να μετακομίσεις ή να αγοράσεις ένα ακίνητο, τώρα είναι μία εξαιρετική περίοδος.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το Σαββατοκύριακο, το οποίο μπορεί να φέρει αναταραχή στην ερωτική σου ζωή αλλά και προστριβές με τα οικογενειακά σου πρόσωπα.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινάει υπέροχα και σου φέρνει ευχάριστα γεγονότα στην αισθηματική σου ζωή μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου.

Αν είσαι δεσμευμένος ή παντρεμένος τώρα πιθανότητα θα σε απασχολήσουν υποχρεώσεις παιδιών. Παράλληλα, δεν αποκλείω και το νέο μιας εγκυμοσύνης. Πρόσεχε μόνο το Σαββατοκύριακο γιατί θέματα συγκατοίκησης με το ταίρι σου μπορεί να θιχτούν και να φέρουν διαφωνίες και εντάσεις.

Αν είσαι αδέσμευτος δώσε περισσότερη προσοχή στις 6, 7 και 9 Νοεμβρίου που ο έρωτας σου βροντοχτυπάει την πόρτα και θα φανεί αδύνατον να μην ανοίξεις.

Το Σαββατοκύριακο να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και στο μεταφορικό σου όχημα

Ζυγός


Ναι η Αφροδίτη κάνει τα μαγικά της, οπότε μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου θα έχεις εύνοια στο θέμα του έρωτα, των οικονομικών και θα είσαι το πιο δημοφιλές ατομο στην παρέα.

Στις 7-9 Νοεμβρίου έρχεται μία οικονομική επιβράβευση από το εργασιακό σου περιβάλλον με τη μορφή αύξησης μισθού ή bonus. Δεν αποκλείεται τώρα να έχει προκύψει και μία συμπληρωματική εργασία που θα σου αποφέρει ένα έξτρα εισόδημα.

Το Σαββατοκύριακο να προσέξεις πάρα πολύ την οδήγηση σου και τις μετακινήσεις σου καθώς παράλληλα και ο τρόπος που θα εκφράζεσαι επικοινωνιακά μπορεί να γίνει λίγο πιο αιχμηρός. Δες το αυτό γιατί μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με γνωστούς και φίλους.

Σκορπιός


Ναι αυτή η εβδομάδα τα ‘χει όλα! Μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου βρίσκεσαι σε καλή διάθεση με εύνοια σε έρωτα, κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια. Από τις 10 Νοεμβρίου και μετά, όμως, η διάθεση αλλάζει εντελώς και θα σου βγει έντονα ο Άρης στον Σκορπιό (και κανείς δεν θέλει να το δει αυτό).

Το Σαββατοκύριακο κρύβει δύο κινδύνους ο πρώτος είναι τα οικονομικά σου, τα οποία καλό θα ήταν να τα διαφυλάξεις από κακές επιρροές και επικίνδυνες ιδέες.

Ο δεύτερος τομέας που πρέπει να προσέξεις πολύ είναι ο εκνευρισμός που μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου μετά από ένα ξαφνικό γεγονός και επειδή ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε κάνει αυτόν που θα έχει να πει πολλά και σκληρά λόγια, τα οποία μπορούν να πληγώσουν τον άλλον.

Τοξότης

Τα ζητήματα που θα απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα είναι εξελίξεις σε καριέρα, χρήματα, οικογένεια και θέματα σπιτιού. Ψιλό ξενέρωτη η θεματολογία το ξέρω αλλά έχεις να λύσεις πολλά πρακτικά ζητήματα που μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου σου πάνε πολύ ευνοϊκά με θετικά νέα. Τώρα πιθανότατα να έχεις μία αύξηση μισθού ή να έρχονται τα πρώτα κέρδη από ένα καινούργιο επιχειρηματικό project που έχεις ξεκινήσει.

Το Σαββατοκύριακο πρόσεξε πάρα πολύ τις επαφές σου με τα οικογενειακά σου πρόσωπα καθώς μπορεί να υπάρξουν προστριβές και εκνευρισμός. Κατά τ’ άλλα ιδιαίτερα την Κυριακή σε πιάνουν οι κλειστές σου και θέλεις να μείνεις λίγο μόνος σου να σκεφτείς.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινάει πάρα πολύ θετικά καθώς βρίσκεσαι σε ένα ρυθμό δημιουργίας επαγγελματικού και κοινωνικού network. Το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και τώρα είναι μια καλή στιγμή να υπογράψεις πολύ σημαντικά συμβόλαια μέχρι τις 9 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη από τις 8 Νοεμβρίου μέχρι και αρχές Δεκεμβρίου θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να εξελιχθείς και να σκαρφαλώσεις στα σκαλοπάτια της καριέρας που επιθυμείς.

Το Σαββατοκύριακο να προσέξεις πολύ την οδήγηση, το μεταφορικό σου μέσο καθώς και τις φιλικές σου σχέσεις γιατί εκεί θα υπάρχει τάση για δυσάρεστες εξελίξεις.

Υδροχόος

Όλοι σου οι επαγγελματικοί κόποι επιτέλους αποζημιώνονται καθώς στις 7-9 Νοεμβρίου θα έχεις κάποιο ευχάριστο νέο αναφορικά με τα οικονομικά σου. Τώρα μία αύξηση μισθού ή ένα μπόνους είναι γεγονός. Όποιες συζητήσεις κάνεις τώρα στα επαγγελματικά σου μπορούν εξίσου να σου επιφέρουν κέρδη και στο άμεσο μέλλον.

Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα την σχέση σου με τα οικογενειακά σου πρόσωπα γιατί θα υπάρχει έντονος εκνευρισμός και μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα πληγώσουν. Παράλληλα πρόσεξε και τις φιλικές σου σχέσεις γιατί κάποιο ζήτημα δανεικών χρημάτων μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις.

Ιχθύες

Άλλη μία βδομάδα που σε σπρώχνει να φύγεις από το στάτους single και να ερωτευτείς. Αν είσαι ελεύθερος και ειδικότερα του τρίτου δεκαημέρου δώσε ιδιαίτερη βάση στις 6-9 Νοεμβρίου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει κάτι ουσιαστικό παθιασμένο και απολαυστικό στην ερωτική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να έρθει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Στις 9 Νοεμβρίου ευνοούνται και επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να αποφέρουν πολύ σημαντικά κέρδη στο άμεσο μέλλον.

Το Σαββατοκύριακο πρόσεχε την οδήγηση σου, τις μετακινήσεις σου αλλά και τι λες και πως το λες γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.